.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на miShle

Евентуална бременност ?!

Здравейте!

Много ще съм благодарна на хората с глупави коментари и на тези с великата си критика да се въздържат от мнения.

Ще бъда кратка. В началото на месеца ми свърши цикъла, след два дена правих секс. Беше без презерватив,но приятелят ми дори не е свършвал нито в нито извън мен. В останалите пъти си го прваихме с презерватив и не е имало никакви гафове. Овулацията ми беше на 10-11ти но през тази седмица не съм имала никакви полови контакти. Тогава почнаха да ме болят гърдите и да стават по-големи. Което винаги ми се случва по това време. Но преди няколко дена започна от време на време да ми се вие свят и ми се пишка постоянно... което започна да ме притеснява,че са симптоми на бременност.Трябва да ми дойде след 4 дена .. и вече взех ужасно да се притеснявам ...

Ще се радвам, ако някой може да ми каже на какво се дължат тези симптоми и някой имал ли е подобен случай?
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на babity
    Виенето на свят може да е симптом за проблеми с кръвното налягане, а честото пишкане - цистит. Спокойно, не си бременна. Понякога от преумора, притеснение, етц се получава компот от хормоните ти и се случва да ти прилошава преди или по време на цикълът ти. Майка ми вдигаше адската температура, придружена със сърцебиене и проблеми с кръвното преди всяка менструация.

Град
    България,Варна
    По време на цикъл ти растът гърдите,може би при теб е малко след цикъла и затова те болят
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Според мен няма никакъв шанс да си бременна.Изчакай да ти дойде цикълът и ако ти закъснее тогава почвай да се притесняваш,не предварително,а ако не можеш да изчкаш 4дни си вземи тест за бременност,за да се успокоиш

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Пришки ми излязоха на пръстите от писане на едно и също вече : Тест за бременност си купи, ние НЯМА как да знаем дали си бременна.
    Най-вероятно няма нищо.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ТЕСТ СИ КУПИ!! И повече не го прави без презерватив,защото той предпазва и от болести....Писна ми да чета некви където не знаят какво е СПИН тръгнали да правят секс...
    Момче!
    МАРАТОНКОВКА РЛЗ!!!

Please excuse me i don't want to be rude but tonight i'm f***in you

Не искам да те плаша но по принцип го има този шанс след като е бил в теб , нали знаеш отделя предеякулационна течност. Има жени които са зачевали така , мисля че теб ще те отмине след като не е било по врреме на овулация до колкото видях . Аз съм в нещо подобно в момента и знам как ти е не се притеснявай ако закъснее - теста и после да кажеш какво е станало
    [img]http://missmademoiselle92.files.wordpress.com/2011/02/pretty-little-liars.jpg
    [/img]

Цитирай Първоначално написано от CrazyButEverybodyLikesIt
    ТЕСТ СИ КУПИ!! И повече не го прави без презерватив,защото той предпазва и от болести....Писна ми да чета некви където не знаят какво е СПИН тръгнали да правят секс...

Какъв СПИН бе момче .. айде като нямаш какво умно д а кажеш замълчи. Заедно съм с този човек от три години ... Помолих хора с коментари като твоите да си траят ... както и на онази/онзи дето и/му излезли пришки на пръстите.
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ooooo, тая вечер ми писна от всякакви глупости, така че ще си кажа мнението един път без да се опитвам да съм учтива.
    Толкова ли си малоумна, че да не можеш да си купиш един тест и да видиш дали си бременна, или не? Ние като какви да знаем, да не сме ви гледали кога и как се праскате?! Аман от малки идиотчета, които не само, че не могат една логична мисъл да родят, ами после са и много нахакани, та чак и забележки правят. Като си толкова отворена, да си беше напънала сивото вещество и да беше си решила сама проблема. Или искаш да ти го поднеса така : 'Мило ми прекрасно, умно момиче, ако обичаш, отиди и си купи тест за бременност, защото аз не съм врачка (за което много ти се извинявам и се надявам да ми простиш) и не мога да ти кажа дали си бременна или не'' ?
    НАЙ-ВЕРОЯТНО НИЩО НЯМА, КУПИ СИ ТЕСТ!
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ooooo, тая вечер ми писна от всякакви глупости, така че ще си кажа мнението един път без да се опитвам да съм учтива.
    Толкова ли си малоумна, че да не можеш да си купиш един тест и да видиш дали си бременна, или не? Ние като какви да знаем, да не сме ви гледали кога и как се праскате?! Аман от малки идиотчета, които не само, че не могат една логична мисъл да родят, ами после са и много нахакани, та чак и забележки правят. Като си толкова отворена, да си беше напънала сивото вещество и да беше си решила сама проблема. Или искаш да ти го поднеса така : 'Мило ми прекрасно, умно момиче, ако обичаш, отиди и си купи тест за бременност, защото аз не съм врачка (за което много ти се извинявам и се надявам да ми простиш) и не мога да ти кажа дали си бременна или не'' ?
    НАЙ-ВЕРОЯТНО НИЩО НЯМА, КУПИ СИ ТЕСТ!

Абе не мога да те разбера като не ти изнася... закво продължаваш да ми се нервиш и впрягаш тука... Айде по-спокойно .. И само за твоя информация съм на 18 и половина .. Въпроса ми беше съвсем сериозен.. ще си направя тест ако ми закъснее. Търсех мнение по въпроса .. а не избиване на комплекси и отваряне и показване на остроумие по форумите

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Избивам комплекси от какво? Че не задавам идиотски въпроси ли?

Какъв ти е проблема не мога да разбера? Момичето иска да избегне правенето на теста, а вие само това й препоръчвате. И какво, всеки път, когато някой се съмнява тестове ли все да купува? Знаете ли какво напрежение и какви нерви се хабят?
    Тестът се прави след 1я ден на закъснението. Тя пита дали някой е имал подобни симптопи, за да сравни с нейното положение и евентуално да се успокои. Нищо лично към никого, но съм се нагледала на такива, които само критикуват без да проявят капка разбиране.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Попадала съм в подобни ситуации, а дори и по-лоши (скъсан кондом, ескапел) и съм се притеснявала много. Но тестът е Решението, тогава поне си знаеш вече. Наистина, не знам защо хората толкова ги е страх от теста. Хиляди пъти по-кофти е да не знаеш.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    не си бременна..и не ги слушай,ще ти дойде спокойно

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тва п*тката е сложна машина..

Пут какъв стрес съм, пут какво напрежение.

Дишай дълбоко, ще оживееш.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    След като си знаеш кога ти е овулацията и след като си сигурна, че по това време не си правила секс, тогава къде е проблема?
    Веднъж "изстреляни", сперматозоидите оцеляват средно 72 часа, и то много зависи от киселинността на средата и куп други фактори. Но твоят приятел дори не е свършил в теб.

Всеки може да сметне колко прави 2+2. Шансът да си бременна е минимален. Изчакай да ти дойде датата на менструацията и дори ден-два след нея, защото в пубертета цикъла не винаги е редовен и тогава чак (ако не се случи нищо) може да се притесняваш.

Използвай оставащите ти 3 дни да прочетеш малко литература как и кога точно може да забременее жената
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Днес ми дойде... благодаря за вниманието. Беше си адски кошмар ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В такъв случай локвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си