.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

Страх от раздяла

Здравейте на всички
    Моят проблем е, даже не бих мога и проблем да го нарека, но имам приятел от няма и 2 месеца и мисля, че съм СТРАШНО влюбена. Попринцип той е много по-различен от всички на неговата възраст (19) или поне от тези на които аз съм попадала.
    Супер внимателен е във всичко.
    Обаче аз непрекъснато се страхувам да не стане нещо, че да се скараме дори да се сдърпаме , никога не ми е давал повод, че може да скъса с мен и все пак ако нещо е така е на криво малко и аз се побърквам и ми става много тегаво и ми иде направо да ревна .. та не знам как да преодолея този страх

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бъди по уверена в себе си. Щом е с теб значи има защо. Ако постоянно си втълпяваш колко по-добър е от теб и как не го заслужаваш сама ще прецакаш нещата.
    И все пак приеми, че всичко си има край. Но нека това не ти пречи да се наслаждаваш на времето си с него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Недей си внушава. Ако наистина няма проблем в отношенията ви и не ти е дал повод да се притесняваш, спри с този страх и се отпусни.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И все пак приеми, че всичко си има край. Но нека това не ти пречи да се наслаждаваш на времето си с него.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Наченки на чувство за собственост?
    Той не е твой, за да го губиш. Заедно сте, защото се обичате и докато се обичате. Един ден ще трябва да го пуснеш - неизбежно е. Може да стане след 2 месеца, може и след 40 години, когато един от двамата умле. През времето, отредено ви да бъдете заедно, се обичайте и грижете един за друг. Когато всичко свърши - разделете се с добри чувства.
    Съветвам те да не мислиш за тези неща. Просто се наслаждавай на любовта.
    all day... all night... what the fuck?!

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Оттдай се на момента (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Супер фен Аватара на djipsito
    Рискуваш да ти се качи на главата и да почне да те приема за даденост. По-добре не показвай прекалено чувствата си. Наслаждавай се, без филмиране, без обяснения в любов и т.н...

Защо когато всичко ви е наред си търсите излишни проблеми, заради които да си блъскате главите ?

Град
    MoHTaHa
    Трябва да спреш да се притесняваш и да си внушаваш. Така само си разваляш щастието и удоволствието от хубавата връзка. Успокой се и се наслаждавай. И както хората са казали "Ако нещо трябва да се случи,то ще се случи и ние не можем да направим нищо!"..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    Така,така.Нали не очакваш цял живот да сте заедно ?

Град
    София
    Бъди уверена на първо място в себе си,бъди уверена и в чувствата му.И не мисли,че ще се разделите,защото,ако го мислиш то наистина ще станe.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Не разбира се, просто не знам защо така без основания ми се въртят такива мисли в главата, а пък изобщо не искам да е така! , може би защото за първи път изпитвам толкова силни чувства

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от monttitty
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Не разбира се, просто не знам защо така без основания ми се въртят такива мисли в главата, а пък изобщо не искам да е така! , може би защото за първи път изпитвам толкова силни чувства
    Радвай се на момента,съгласна съм с предния пост,че като си мислиш негативно наистина ще се случи.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бъди по уверена в себе си. Щом е с теб значи има защо. Ако постоянно си втълпяваш колко по-добър е от теб и как не го заслужаваш сама ще прецакаш нещата.
    +
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Страхът ти е напълно неоправдан. Отпусни се и се радвай на живота си. Радвай се на времето, което прекарваш с него вместо постоянно да си мислиш за това, че той може да те зареже. Щом нещата вървят добре е малко вероятно това да стане, но дори и да се случи, това няма да е края на света!!! В живота на всеки човек има раздели, но никой не е умрял от това!!

Град
    България,Варна
    Наистина бъди уверена в себе си,защото той те харесва точно такава каквато си! И не се превръщай във вманиачена,защото момчетата не харесват прекаленото преследване , плахост в действията и т.н.
    Единственият начин да сте много време заедно,ако се обичате ,е да сте себе си,а ти винаги да го радваш със собствената си съшност
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

ммм то без сдърпвания не може иначе според мен не е интересно и бързо омръзва апък и после сдобряването е 100 пъти по - хубаво
    Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
    Like I'm the only one that you'll ever love
    Like I'm the only one who knows your heart
    Only girl in the world..

аз също имам приятел,на 19,разликата е,че ходим от 9 месеца и смея да кажа...имам същите притеснения.... "ами ако утре нещо стане?" "ами ако той не е истински?" ии т.н...абсолютно същия случай като при теб.... аз адски много го обичам и държа на него иии той казва,че също ме обича там и т.н и макар че ходим от 9 месеца аз все още съм подозрителна...и надали ако 20 човека ти кажат,че трябда да му вярваш това ще промени нещата.... просто се наслаждавай и се радвай на всеки миг с него и гледай това да остава по-назад :)

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Наслаждавай се на моментите ви сега заедно Отпусни се ,няма защо да се напрягаш.Все пак трябва и да приемеш че все някога ще се разделите,нормално е в момента да имате спречквания понякога ,неизбежно е ,при всяка връзка е така ,не може всичко да е идеално Правете различни неща заедно,разнообразявайте се ходете на кино,на ски ако щеш прекарвайте повече време заедно и се опознавайте и просто се наслаждавай Притесненията ти в момента са напълно излишни!
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си