- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх от раздяла
Здравейте на всички![]()
Моят проблем е, даже не бих мога и проблем да го нарека, но имам приятел от няма и 2 месеца и мисля, че съм СТРАШНО влюбена. Попринцип той е много по-различен от всички на неговата възраст (19) или поне от тези на които аз съм попадала.
Супер внимателен е във всичко.
Обаче аз непрекъснато се страхувам да не стане нещо, че да се скараме дори да се сдърпаме, никога не ми е давал повод, че може да скъса с мен и все пак ако нещо е така е на криво малко и аз се побърквам и ми става много тегаво и ми иде направо да ревна
.. та не знам как да преодолея този страх
Бъди по уверена в себе си. Щом е с теб значи има защо. Ако постоянно си втълпяваш колко по-добър е от теб и как не го заслужаваш сама ще прецакаш нещата.
И все пак приеми, че всичко си има край. Но нека това не ти пречи да се наслаждаваш на времето си с него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Недей си внушава. Ако наистина няма проблем в отношенията ви и не ти е дал повод да се притесняваш, спри с този страх и се отпусни.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Наченки на чувство за собственост?
Той не е твой, за да го губиш. Заедно сте, защото се обичате и докато се обичате. Един ден ще трябва да го пуснеш - неизбежно е. Може да стане след 2 месеца, може и след 40 години, когато един от двамата умле. През времето, отредено ви да бъдете заедно, се обичайте и грижете един за друг. Когато всичко свърши - разделете се с добри чувства.
Съветвам те да не мислиш за тези неща. Просто се наслаждавай на любовта.
all day... all night... what the fuck?!
Оттдай се на момента (;![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Рискуваш да ти се качи на главата и да почне да те приема за даденост. По-добре не показвай прекалено чувствата си. Наслаждавай се, без филмиране, без обяснения в любов и т.н...
Защо когато всичко ви е наред си търсите излишни проблеми, заради които да си блъскате главите ?
Така,така.Нали не очакваш цял живот да сте заедно ?Първоначално написано от buzzzz
Бъди уверена на първо място в себе си,бъди уверена и в чувствата му.И не мисли,че ще се разделите,защото,ако го мислиш то наистина ще станe.
Радвай се на момента,съгласна съм с предния пост,че като си мислиш негативно наистина ще се случи.Първоначално написано от monttitty
+Първоначално написано от TheBeliever
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Страхът ти е напълно неоправдан. Отпусни се и се радвай на живота си. Радвай се на времето, което прекарваш с него вместо постоянно да си мислиш за това, че той може да те зареже. Щом нещата вървят добре е малко вероятно това да стане, но дори и да се случи, това няма да е края на света!!! В живота на всеки човек има раздели, но никой не е умрял от това!!
Наистина бъди уверена в себе си,защото той те харесва точно такава каквато си! И не се превръщай във вманиачена,защото момчетата не харесват прекаленото преследване , плахост в действията и т.н.
Единственият начин да сте много време заедно,ако се обичате ,е да сте себе си,а ти винаги да го радваш със собствената си съшност![]()
ммм то без сдърпвания не можеиначе според мен не е интересно и бързо омръзва
апък и после сдобряването е 100 пъти по - хубаво
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
аз също имам приятел,на 19,разликата е,че ходим от 9 месеца и смея да кажа...имам същите притеснения.... "ами ако утре нещо стане?" "ами ако той не е истински?" ии т.н...абсолютно същия случай като при теб.... аз адски много го обичам и държа на него иии той казва,че също ме обича там и т.н и макар че ходим от 9 месеца аз все още съм подозрителна...и надали ако 20 човека ти кажат,че трябда да му вярваш това ще промени нещата.... просто се наслаждавай и се радвай на всеки миг с него и гледай това да остава по-назад :)
Наслаждавай се на моментите ви сега заедноОтпусни се ,няма защо да се напрягаш.Все пак трябва и да приемеш че все някога ще се разделите,нормално е в момента да имате спречквания понякога ,неизбежно е ,при всяка връзка е така ,не може всичко да е идеално
Правете различни неща заедно,разнообразявайте се ходете на кино,на ски ако щеш
прекарвайте повече време заедно и се опознавайте и просто се наслаждавай
Притесненията ти в момента са напълно излишни!
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче