- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Различни вежди
Имам различни вежди,едната ми е с чупка,а другата по-заоблена и проблемът е че профилите ми изглеждат различни заради тая вежда с чупка..дали като попорасна още малко ще ми се променят веждите или дали ще мога да я оформя тази с чупката да стане по-закръглена?![]()
Моите също са различни, но като ги 'почиствам' гледам да ги правя горе долу симетрични
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Моите вежди наподобяват на твоите!И аз се питам, дали ще се оправят от само себе си...някой да каже!
Мне няма да се променят, това е начина по които космите ти растат, а и е нормално двете страни от тялото да не са съвсем еднакви - доказано е. Защо не отидеш на козметик да ти ги оформи професионално, след това ти сама ще знаеш каква форма трябва да придобият. Понякога ние момичета толкова упорито искаме всичко да ни е перфектно, че се взираме твърде близо в тези малки нещица които околните най-вероятно дори не забелязват.
![]()
"Обличай се бляскаво където и да отиваш.Живота е твърде кратък,за да се сливаш с тълпата."
Първоначално написано от FuckingFreak
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от beautifulll
+1![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
няма човек с еднакви вежди освен ако не са оформени вече детова ми го каза козметичката, защото и аз се оплаквах от различни вежди
така че иди наистина да ти ги оформят веднъж, а после ти само ги поддържай
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
И на мен двете са ми малко различни. Просто на лявата имам белег и ми е сцепена, но вече се научих как да си ги оправям с молив
Всички са така, споко ..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Няма да се оправят от само себе си. Трябва да им придаваш форма, когато ги скубеш. НЕ си заобляй чупката, а си направи чупка на другата вежда![]()
И моите вежди са различни само че при мен едната е по-къса от другата![]()
Нее,при вас 100% само веждите са различни,но при мен единият ми профил е адски различен от другия,именно заради тая тъпа чупка на веждата,аз не искам и другата ми вежда да е с чупка,а точно да си заобля различната![]()
офф аз моите докато ги оправя....![]()
![]()
Какво?! Дали като пораснеш ще се променят веждите ти ли? не, естествено.. Отиди на козметик
той ще ти ги оформи и после ти си ги поддържаш с пинсета
![]()
when it's real ..u can't walk away <33
+1Първоначално написано от beautifulll