Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Под дефаулт предизвестието се дава 1 месец по-рано, освен ако в договора изрично не е споменато друго.
Относно заплащането, мисля, че ти си човека който преценява това. Дали те устройва е въпроса. Ако те устройват 300лв - и да можеш да ходиш на лекциите - постъпваш. А относно 2те години...кфо ти пука? Кимаш одобрително и толкова. Какво няма да имаш право да напуснеш за тези 2 години ли? Стига глупости. Пък и предполагам, че и без това си търсиш постоянна работа, а не за 1-2 месеца.

Може да провериш във Фантастико. Там дават мисля, че 600лв (не знам сега как е, това информация от преди 1г). Смените доколкото помня са 2/2 и 5/2. Не знам дали те устройва, но обикновено там редовно търсят хора.

Относно обучението, какво има толква да те обучават? За 2 дена си разбрала всичко.

Иначе ако питаш мен, за тези пари и да стоя там не могат да ме накарат. Виж за 500лв да стоя да си пия кафето и да си пафкам, може да вися. И ако не ми надува главата някъф олиго. Ако искат работа от мен, ще трябва да си плащат както си трябва.

Здравей!!!За жалост работодателите не мислят така!Те си плащат малко и не им дреме ,кой ще работи!!!Тя си каза жената ,че толкова плаща горе-долу и повече няма как да получа като начало...Каза,че обучението е 7 дена,без никакво заплащане и ако се адаптирам мога да започна....За това не искам да губя време да търся нещо друго,което ще е същия ташак....Поне работата не е всеки божи ден по 12 часа,това е добре,ще мога да си ходя и на лекции от време на време,стига да не се ПРЕнатоваря!!!Мене много не ме устройват тези пари,но като имаш предвид ,че имам известни претенции за работата,лесно няма да намеря това ,което искам.Хем да плащат прилично,да мога да си определя дните в които да работя,да не е всеки ден и т.н.....,просто няма такъв филм....Нямам намерение да си занемарявам обучението ,заради работа,на която трябва да ходя всеки ден по много часове.Тази също ще е доста часове ,но не всеки ден.Но се боя ,че пак ще ми яде много от времето.....