Първоначално написано от
GregoryHouse
Под дефаулт предизвестието се дава 1 месец по-рано, освен ако в договора изрично не е споменато друго.
Относно заплащането, мисля, че ти си човека който преценява това. Дали те устройва е въпроса. Ако те устройват 300лв - и да можеш да ходиш на лекциите - постъпваш. А относно 2те години...кфо ти пука? Кимаш одобрително и толкова. Какво няма да имаш право да напуснеш за тези 2 години ли? Стига глупости. Пък и предполагам, че и без това си търсиш постоянна работа, а не за 1-2 месеца.
Може да провериш във Фантастико. Там дават мисля, че 600лв (не знам сега как е, това информация от преди 1г). Смените доколкото помня са 2/2 и 5/2. Не знам дали те устройва, но обикновено там редовно търсят хора.
Относно обучението, какво има толква да те обучават? За 2 дена си разбрала всичко.
Иначе ако питаш мен, за тези пари и да стоя там не могат да ме накарат. Виж за 500лв да стоя да си пия кафето и да си пафкам, може да вися. И ако не ми надува главата някъф олиго. Ако искат работа от мен, ще трябва да си плащат както си трябва.