Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Aми докато има хора, които ще работят и за 300лв мислиш ли, че ще почнат да плащат повече? Да не са луди.

Ти искаш да те убедим, че това е правилното решение ли? Според мен това е най-гршното решение. Да работиш на някой за 300лв. С тези 300лв какви ще правиш? Какво можеш да си купиш? Само сметките ти са повече.
Като ми кажат 300лв и ги питам "Ама на седмица ли?" най-нископлатената ми работа до момента е била 500лв. И съм се съгласил, просто защото работодателя ми беше най-печенияя шеф на света. Въпреки, че работното ми време беше от 8 сутринта, съм спал до 12ч когато не е имало работа и не са ми правили проблем. Свободен съм да ходя където си поискам из града. Обядвам си, пуша си когато реша. И работата ми не е била толкова много. За на условияпо-лоши от тези - не благодаря. Един път свикнеш ли да си повтаряш, еми те толкова дават и затова давай да им робувам за 300лв. Е да, ама ако кандидатите минат през магазина и на всичките каже 300лв и всички й теглят една майна, мислиш ли че няма да почне да дава повече? Ама българина е свикнал вече и на по 300лв. И то за далеч по хардкор работа. Чисто робство си е за мен това, който както иска да го възприема.

Има нещо вярно в думите ти.На мен това ми е ясно ,че парите са много малко ,но на тоя етап наистина няма къде да ме вземат и това е ,че не искам да хабя време и пари за обаждания по обяви и ходения по интервюта за да ми казват пак 300 лева.Освен това както разбра имам изисквания за работното време.Не ме устройва нито 2 на 2 ,нито 5 на 2.....Устройва ме или на смени или да работя дните ,които са ми свободни....По платените работи обикновено са 2 на 2 ако работиш или всеки ден ....а аз я нямам тази възможност.Ако поне заплащането беше 400 лева в този магазин щях веднага да се навия,но то наистина е смешна работа и МНОГО МЕ Е ЯД!!!Защото те се подиграват с хората и въпреки това пак се замислям дали да не приема ,защото просто искам някакви приходи.Тези които наще ми пращат започват да не достигат вече и просто не знам....Иначе при теб нещата са били доста айляк така да го кажа,като си работил за 500 лева на месец и не си ходил на работа,не знам наистина къде го има това....,просто не ми се струва реално.То си зависи и от работата по принцип.