за теб чукането ли е най важно в една връзка?
Намери си някой, който да те чука 25/8.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Можеш да си намериш 3ти![]()
една връзка няма как да върви без хуабв секс
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
За мен сексът е 50% от връзката. Не е ли хубав, претупва ли се ей така... близостта между хората започва да изчезва, охладняват един към друг... няма ли страст, остава само едното приятелство или живот като съквартиранти^^ Не искам да го правя 24/7 съгласна съм 2-3 пъти на седмица, но качествено. Предпочитам качеството пред количеството.
дай аз да те оправя
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Ммм, не е баш така. Сексът си е важна част от връзката. Бившият ми не ставаше в леглото, а на всичкото отгоре и не се и опитваше, освен това не беше и много всеотдаен в самата връзка. Както и да е, ако момчето не ебава дали на теб ти е хубаво, значи нещо не е наред. Щом му дреме на шишарката дали ти е хубаво (в най-интимното между двама души,а именно- сексуалните взаимоотношени), не мисля, че иначе ебава кой знае колко повече.
На твое място бих премислила дали наистина искам да съм с настоящия или искам да съм свободна и да мога да получа хубав,задоволяващ секс и евентуално след време да намеря човек, който може да ми даде и любов и хубав секс.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Бих плющял стария, щот ми е под ръка. Очевидно новият е шматка по ред причини, които не ми се изреждат.Първоначално написано от Dizziness
Странна кучка си иначе.
Temet Nosce
벨야카
Бих избрала бившия тиЩом секса има такава важна роля - не му мисли . И новият тип щом не прави нищо по въпроса - кой знае дали и в другите аспекти на връзката ви няма да е така.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Налазвай бившия, няма кво да си губиш времето.
Welcome to the Jungle...
Щом ти е толкова много за секса, яхвай бившия!![]()
![]()
![]()
А защо изобщо си със сегашния? Той знае, че не ти е хубаво и все пак не полага никакви усилия, за да промени нещата.Каквото и да си говорим, сексът е изключително важен за една връзка, както казаха иначе се губи интимността м/у партньорите.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ще ти дам най-рационалното решение
зарязвай сегашния и се върни при стария
http://www.nagradka.com/gibinski
По-добре кучето да ти е приятел, отколкото приятелката ти да е кучка!
Не го слушай. Зарежи и двамата и си намери 3-ти.Първоначално написано от velikana9
Да,секса не е най-важен,но е важен,съгласна съм! Но мисля,че ако обичаш сегашния си приятел ще поговориш с него относно това какво не ти харесва,кое би ти доставило удоволствие и ако той също те обича ще направи така,че да промени нещата,ако ли не ги промени - значи може би просто не държи достатъчно на теб.
П.С. Според мен,обаче е ужасно гадно и глупаво ако решиш да правиш нещо с бившия си, докато си с друго момче! Но това е мое мнение,все пак това е твоят живот![]()
давай с бившия.. щом сегашния знае, че не ти харесва и не полага никакви усилия, за да промени нещо във секса, то за какво си говорим..
*сън*
Ама и какво нападнахте момчето. Секса е за двама. За да те задоволи замисляла ли си се малко да му помогнеш или караш на принципа "колко яко ми беше с бившия, а този е нещастник"?
Помагам му, казвам какво искам, как да го прави... кога да слезе долу, как да не свършва толкова бързо. И следващия път, когато правим секс, сякаш забравя всичко, не се заиграва долу, забравя буквално, че има език! Обича ме и то много, доказа го по невероятни начини... но в секса не действа както трябва.
Вместо да чукаш каквото ти падне, вземи помогни на момчето, никой не се е родил научен.Първоначално написано от MarkKnight
Обича ме и то много, доказа го по невероятни начини...
Ето ти отговора![]()
Бих ти казала, че си яко зле и ще паднеш от два стола на земята.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Щом искаш някой да те ближе долу си намери жена. Може да си обратна.