.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: ....

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

anonymous708973
    Guest

Re: Секс с бившия/настоящия...

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    който живее в другия край на града, виждаме се по-рядко, особено, когато техните не му дават колата, а постоянно с таксита и градски транспорт не е работа.
    Брееей, интересно как се виждат двойките, които не разполагат с кола

По темата: Ако е заради секса - виждай се с бившия чат-пат, докато си в процес на търсене на нов.

Супер фен Аватара на miShle
    Мен ужасно много ме дразни, това да му кажеш че си незадоволена и че имаш нужда да ти се обърне внимание и той тотално да си гледа кефа... и да си чука или при френската да си ръга като в буркан с краставички и да очаква попадение на краставичка. Простооо такива нарцистични момчета в леглото ... естествено,че ще отидеш при бившият ти. А тоя като се научи да прави секс .. тогава да прави.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Така става, като си избирате партньорите само по визия и нямате представа що за кретени са всъщност. Висок, рус, със сини очи, бля бля бля.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на miShle
    Който каквото си търси .. ако е само за секс що не
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

На твоя място бих зарязала и двамата и ще си потърся някой с кого нямам проблеми като с бившия и секса ще е на ниво за разлика от настоящия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си