Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
Е момичето не спомена, но силно ме съмнява момче на 22 години, ако не учи, то и да не работи.Предполагам има работа, просто да му остава повече свободно време.И моята работа е такава че ми остава много свободно време и най - често съм някъде с приятели, но това не означава че съм несериозен.Просто се възползвам от свободното време
Не, той не работи.
Не ме разбирайте погрешно. Аз адски много държа на него и дори не мога да си представя да се разделим. Но тези мисли, че различията ни вече са прекалено много. Например аз искам да завърша и да си намеря добра и стабилна работа, за да мога да водя някакъв нормален живот, доколкото е възможно това за един обикновен човек в България. Докато той пропилява времето си. Обича ме, не го отричам. Определено от тази гледна точка трудно бих намерила някой друг като него! И е напълно взаимно, но когато стане въпрос за сериозните неща, той просто все гледа да отлага. За кога? В крайна сметка 3 години не са малко и искам да знам дали си струва да продължим заедно. И не ме разбирайте погрешно. Не съм някоя материалистка, която мисли само за това някой да я издържа. Първата ми цел е да мога сама да се издържам. От него искам само сериозно отнишение и действия, които да ми покажат, че можем да изградим нещо заедно. Само че всичко е само на приказки.