- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либия
GregoryHouse
в грешка си, но не ми се занимава да ти доказвам
За пример ще ти дам, че ЕС отговаряше за командването на военните сили в Босна и Херцеговина. Това беше още 2005 година. Нататък си го разплети сам пъзела.
Босна и Херцеговина са под управлението на ЕС. Както и Косово е под управлението на ЕС.Първоначално написано от mecho8888
Като си толкова ербап, хайде извади само 1 договор, споразумение, декларация или конвенция приета официално от ЕС, че има военен пакт между държавите членки. Ама нека позная, няма да ти се занимава...и следващото ти изречение ще е пак "в грешка си."
Парламента е само един орган, без никаква реална власт, където просто се обсъждат предложения.
==
Е тук вече ти избуче реотана жестоко в главата. Е що туй тогава? :
Европейският парламент прие стандартите за донорството и трансплантацията на органи
http://www.puls.bg/health/news/news_4356.html
Европейският парламент прие строгите правила за банковите бонуси
http://www.investor.bg/news/article/102306/334.html
Викаш само си говорели и обсъждали
Послепис: Да не ми се занимава да ти търся. Мога да се сетя поне 10 по-приятни неща, които мога да направя през това време.
АХаахаха, божеее...сам не знаеш и ти какви глупости говориш.
Би ли си направил труда да прочетеш системата на действие на ЕС. Стига си ми копирал 5сек търсения от интернет, който и ти не знаеш какво значат. По мненията ти до тук относно ЕС си информиран точно колкото баба ми. То да не се обсъжда само в парламента? Парламента да не взема решения еднолично без другите органи и институции? Ама ти другите не ги и знаеш кой са. Пък камо ли да знаеш това.
Пффт. Целия форум се напълнил с компетенти гугълвачи...
![]()
Не си прав не продължавай
Ооох, ще ви кача една презентацийка утре може би, че не ми се търси сега в къде съм я заврял. То вие текст няма да седнете да четете ами барем с картинки и по 2- големи надписа тях да ви помогнат да го разберете.
Това е единственото с което ще продължа.
Пък ти професоре, с теб просто е безсмислено да се спори. Може хал хабер да си нямаш, ама да спориш и ти, барабар Петко с мъжете...
Лисицата Кадафи,опъна нервите на Запада и изчака до последно,а после обяви примирие![]()
И аз мога да обявя примире ама да си нападна !![]()
В крайна сметка,Англия и Франция официално заявиха,че ще пратят военновъздушни сили в близките няколко дни,а до месец-два режима на Кадафи ще е минало!![]()
Първият удар е нанесен!Оказах се прав,въпреки всички упреци,които получих по-рано в темата!
Добре бе, как може да има толкова заблудени хора, че да подкрепят Саркози и безумното му решение...
То се вижда, че либииците най-малко искат чужди военни в страната си, които трепят собствената им воиска, нямам думи просто.