.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Добавях си некви хора от даскалото във фб и явно съм добавила и него (изобщо не ми е направил впечатление просто си добавях..) и той ми писа в чата... писахме си 2 часа в тоя скапан фб чат.. после си писахме още 3-4часа в скайп Оказа се, че имаме наистина много общи неща. Покани ме на кино (и си казах wtf аз дори не го познавам) и се съгласих постоянно си пращахме SMS-и... И така излязохме... (на първи април... смятай ) прекарахме си супер яко На втората си среща пак яко си прекарахме (нищо, че трябваше да го чакам 30 мин) иии се целунахме и такам...
    Сигурно една година сме се подминавали по коридорите в даскало. Класната ни стая беше една и съща (той беше 10 клас, а аз 8 ) Изобщо не съм очаквала нещо такова Били сме толкова близо, но пък и толкова далеч.. некво странно е

заедно сме от... месец и няколко дни

Цитирай Първоначално написано от obyrkaniq
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    single съм
    Ох,знаеш ли,че и аз съм single
    еха само 2-ма single + me : x :dd
    . . . . < 33

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ние по принцип сме от един град... имаме много общи познати и прочие, аз го знаех кой е, но не се познавахме лично.
    Официално се запознахме във фейсбук, колкото и странно да звучи ... Тогава се правеха фейсбук партита .. и той беше един от организаторите на това във Велико Търново .. Записването ставаше при него.. и като се записах той ми писа... Почнахме да пишем редовно, видехме се на ФБ партито ... след това на кафе.. ходихме на дискотека заедно .. и в крайна сметка сме заедно от почти 4 месеца... надявам се и още дълго.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Мии..покрай бишия се запознахме

Голям фен Аватара на skuck
    Технически... майка ми ни запозна... : . Тя е дъщеря на една бивша колежка на майка. Още като я видях на живо се влюбих!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    Монреал
    В сайт за запознанства Бях се регистрирала колкото да си губя времето, защото стана така, че имах доста за губене.. иии той ми писа, дори нямаше снимка, ама аз пък му отговорих защото имам слабост към името Александър и така, залафихме се, писахме си почти цяла нощ, той ме покани да излезем , аз отказах.. обаче той не се отказа толкова лесно и продължи да ме кани в продължение на седмица. На края приех и като се видяхме веднага ме гушна малко по-късно ме и целуна след това ме заведе на ресторант, после на по бира и така.. след това си писахме и двамата бяхме много очаровани един от друг и решихме , че ще сме заедно
    3-4 дни след като ми писа за първи път знаех, че го искам и така от 2 месеца живеем заедно, а сме заедно общо от 7
    П.П. още не мога да повярвам, че сме се запознали в и-нет

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    В интернет.. имаше общ форонен чат и така..
    *сън*

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Беше много романтично. В тролей № 88 ;дд .. И все пак колкото и смешно да звучи си бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми.

Град
    Blagoewgrad
    Не сме се запознавали с един мои съученик са най-добри приятели .. Когато един ден бях навън се срещнахме със съученика ми .. и така с неговия приятел много си допаднахме .. така започнахме да си пишем в skype .. после станахме като най-добри приятели всичко си споделяжме .. един ден той сподели с мен че ме харесва .. Аз също много го харесвах и му казах че и аз изпитвам същото към него .. И така станахме гаджета ..
    ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Беше много романтично. В тролей № 88 ;дд .. И все пак колкото и смешно да звучи си бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми.

ти от Варна ли си
    . . . . < 33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си