- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде и как се запознахте с вашата половинка?
Добавях си некви хора от даскалото във фб и явно съм добавила и него (изобщо не ми е направил впечатление просто си добавях..) и той ми писа в чата... писахме си 2 часа в тоя скапан фб чат.. после си писахме още 3-4часа в скайпОказа се, че имаме наистина много общи неща. Покани ме на кино (и си казах wtf аз дори не го познавам) и се съгласих
постоянно си пращахме SMS-и... И така излязохме... (на първи април... смятай
) прекарахме си супер яко
На втората си среща пак яко си прекарахме (нищо, че трябваше да го чакам 30 мин) иии се целунахме и такам...
Сигурно една година сме се подминавали по коридорите в даскало. Класната ни стая беше една и съща (той беше 10 клас, а аз 8 ) Изобщо не съм очаквала нещо таковаБили сме толкова близо, но пък и толкова далеч.. некво странно е
![]()
заедно сме от... месец и няколко дни![]()
![]()
![]()
еха само 2-ма single + me : x :ddПървоначално написано от obyrkaniq
. . . . < 33
Ние по принцип сме от един град... имаме много общи познати и прочие, аз го знаех кой е, но не се познавахме лично.
Официално се запознахме във фейсбук, колкото и странно да звучи ... Тогава се правеха фейсбук партита .. и той беше един от организаторите на това във Велико Търново .. Записването ставаше при него.. и като се записах той ми писа... Почнахме да пишем редовно, видехме се на ФБ партито ... след това на кафе.. ходихме на дискотека заедно .. и в крайна сметка сме заедно от почти 4 месеца... надявам се и още дълго.
Технически... майка ми ни запозна...: . Тя е дъщеря на една бивша колежка на майка. Още като я видях на живо се влюбих!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
В сайт за запознанства![]()
![]()
![]()
Бях се регистрирала колкото да си губя времето, защото стана така, че имах доста за губене.. иии той ми писа, дори нямаше снимка, ама аз пък му отговорих защото имам слабост към името Александър
и така, залафихме се, писахме си почти цяла нощ, той ме покани да излезем , аз отказах.. обаче той не се отказа толкова лесно и продължи да ме кани в продължение на седмица. На края приех и като се видяхме веднага ме гушна
малко по-късно ме и целуна
след това ме заведе на ресторант, после на по бира и така.. след това си писахме и двамата бяхме много очаровани един от друг и решихме , че ще сме заедно
![]()
3-4 дни след като ми писа за първи път знаех, че го исками така от 2 месеца живеем заедно, а сме заедно общо от 7
![]()
П.П. още не мога да повярвам, че сме се запознали в и-нет![]()
![]()
Беше много романтично.В тролей № 88 ;дд .. И все пак колкото и смешно да звучи си бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми.
![]()
Не сме се запознавали с един мои съученик са най-добри приятели .. Когато един ден бях навън се срещнахме със съученика ми .. и така с неговия приятел много си допаднахме .. така започнахме да си пишем в skype .. после станахме като най-добри приятели всичко си споделяжме .. един ден той сподели с мен че ме харесва .. Аз също много го харесвах и му казах че и аз изпитвам същото към него .. И така станахме гаджета ..![]()
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
Първоначално написано от VampireLover3
ти от Варна ли си![]()
![]()
. . . . < 33