- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се чувствахте първия път...
Как се чувствате първия път когато ... ви дойде![]()
![]()
![]()
темата е за момичета момчета с отговори от сорта : момче съм нямам цикъл да напуснат има интересни теми и за тях
Ама изобщо не помня. Сигурна странно, незнам.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Тази тема е пускана 2 784 747 644 7464 пъти.
Иначе се чувствах като ударена с мокър парцал,
изобщо не го очаквах.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
то и аз не го очаквах..бях много малка тогаваа![]()
май странно се чувствах,нзм :Д
Тъй като майка ми ми беше говорила много за това и ме беше подготвила, щом ми дойде - не изпитах притиснение. Помня, че си казах ' Ехх, и на мен се случи '![]()
деа знам леко стресната и малко си отдъхнах. Но и доволна, че не бях навън
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
бях стресната не го очаквах и още повече, че бях в училище![]()
Ми влизам в тоалетната, свалям гащите и мигновено ги вдигам..
Тате е само в нас и заминава за работа.. Викам``Тааатее..`` той - ``Какво`` и аз ``Ами ходи до аптеката`` той `` Какво да не си болна`` и аз ``Не, по-лошо``![]()
И аз така. Стана ми лошо от ужас,мислех че ще умра.Първоначално написано от Sasha2k8
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не бях особено щастлива!Чувствах се омърсена и аз не знам защо ...
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ми влизам си аз в тоалетната иии излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика е нормалноо ии аз " ем добре" и там вече ми даде превръзка и така
![]()
Съдбата помага на смелите !
Вие търсачки?
и аз такаПървоначално написано от billytalent
,някво неприятно ми беше.
но после свикнах
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз така, само че стоях малко кат гръмнатаПървоначално написано от Unendlich
![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
От една страна се зарадвах, че бях вкъщи, но от друга бях маалко оплашена, имах чувството, че не мога да мърдам..![]()
![]()
once i'm under your skin you're begging me for more,
you'll get addicted to this but baby you've been more,
don't let these innocent eyes fool you when I'm on the floor..
Не си спомням много добре, но мисля, че бях сама вкъщи и като го видях, веднага се обадих на най - добрата си приятелка и тя дойде с 2 пакета превръзки..![]()
След това ме беше срам да кажа на мама. И така чак като ми свърши май й казах ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
не помня много.. ама си спомням че ми беше много кофти период и само гадни неща ми се случваха .. и само влизам в тоалетната и изненада.. погледнах към тавана.. и казах "мразиш ме нали.." :Д:Д
Спомням си,че беше вечер и аз отивам до тоалетната и к'во да гледам... уплаших се първо,после извиках мама,казах й.. и така.После пак си отидох на компютъра.Сутринта беше по-лошото.Имах чувството,че не мога да мръдна
и ме беше много страх.Тръгнах на училище,ама цял ден бях няк'ва зачудена
.. беше ми много неудобно.Даже си тръгнах по едно време.
![]()
Хаха,изобщо не ми беше приятно в интерес на истината.Чувствах се супер неудобно и после като се прибрах започнах да псувам и се питах защо жените са 'прокълнати' на това.![]()
И аз такаПървоначално написано от Unendlich
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Леле а аз така обеждавах мама да не казва нищо на баща миПървоначално написано от diksi
беше ме нещо срам ли нз ;д
А сега и аз да кажа....
леле ужасно.Първо да кажа не бях си вкъщи ами на гости убабини и вечерта се събуждам от някаква ужасна болка.Болеше ме корема повече от час и се опитвах да заспа.Въобще не ми е минавало през ума,че може да ми дойдеИ след дълго време най-накрая ставам да си взема хапче и гледам леглото червено от кръв
Първо се почвствах като във хорър филмите и се ракрещях
![]()
(странно бабата не се събуди). И после се чудих кво да правя та си легнах в леглото пак и почнах да рева
Целият ми краът живот мина като кино лента
Веднага си помислех колко съм порастнала как след сиг 5 секунди ще се оженя,ще си родя деца,ще се разведа,ще си намеря друг съпруг,ще си намеря работа,ще имам внуци и ще умра
![]()
Леле кви ли не неща ми минаха през главата ;д
И после сутринта бабата видя кръвта и защото няма превръзки утях трябваше да ходя с някакъв лигнин(не съм сиг вече за името).То едно такова старо боцкащо гадно.Него са си слагали преди 100 години като е нямало превръзки ;д
И после отидох унас мама се разрева и тя "леле имам си малка женичка" няква такава радостна а на мене ми идеше да потъна в земята :/ Няква супер неудобно и гадно и срамно ми беше ;д
Махнах легнина и мама най-накрая ми даде превръзки.
Леле колко много мога да описвам ;д Голяма история е тва мойто ;д Ужасно беше :/
Ами аз се уплаших и помислих че имам кръвоизлив и че ще остана без кръв и после ще умра, но за щастие майка ми ме успокои и ми обясни аз бях малка като ми дойде.
Мисля си, че по онова време знаех за какво става въпрос и като цяло бях "образована" на тази тема.. Но все пак проклинах на ум и си мислеx: "Защо все на мен?!"Хубавото беше, че беше дошло сутринта в събота, лошото - тогава отивахме до Банско/Девин (абе, не съм сигурна кой град беше) за уикенда .. ии точно тогава пътя ни беше 7-8 часа на някакви гадни завои , да не говорим какво задръстване беше.. защото беше паднал първия сняг и дооста беше натрупало.. Голям късмет извадих
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()