.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Да се влюбиш в най-добрия си приятел..

Та,така...Разкажете....Случва ло ли ви се е, как постъпихте, какво ви тревожеше? Взаимни ли бяха чувствата, промениха ли се отношенията ви след като признахте (ако сте го направили).... абе като цяло според мен е хубаво да обменим и споделим опит в такава ситуация, защото тя е и една от най-сложните, които могат да ни се стоварят на главата... Не знам, на мен лично ми се е случвало 2 пъти и 2-та пъти премълчах, а може би не е трябвало... Вие сте !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Чак за влюбване не.Харесвала съм,но не съм споделяла,защото няма смисъл.А и с времето се преодолява.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На всеки му се случва..
    На мен също ми се е случвало,но не съм му го казала.. Все пак повече го искам за приятел,отколкото за гадже,с което след като скъсаме няма да бъдем приятели..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    На всеки му се случва..
    Това изобщо не е верно.
    Например,а3 никога не съм се влюбвала в най-добър приятел.
    Има голяма разлика между любовта (между мъж и жена)и(тази между (само приятели)).Както има разлика между работата и приятелството.Двете не могат да съществуват взаимнo.Всеки би премтнал другия,зада изкара повече пари,в такъв случай приятелството между колеги автоматично отпада.Двете не се смесват.Както и другите две.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ами аз не съм се влюбвал в най-добрата си приятелка, но наистина нещата се получават много сложни ако това стане. В такива ситуации винаги има някой наранен, рядко чувствата са взаимни. Но ако някога попадна в такава ситуация мисля, че най-добрия подход ще е да разкрия чувствата си, въпреки че така рискувам нещата м/у нас да се променят, да стане некомфортно и странно, но все пак "no pain, no gain" (Все пак се надявам никога да не изпадна в такава ситуация )

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Да случвало ми се е,не мога да кажа,че ми беше най-добрата приятелка,но ми беше много гадно,добре,че го преживях и сега пак сме си фр

Вампирката обаче пак цепи мрака с прозрения

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ноу хомо. Жени - приятели нямам за повече то няколко месеца. (тилтвам ги, както се казва)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна, моретоо :)
    Аз съм 2 от 2... затова гледам да нямам най-добри приятелки вече, вещици!
    хЪх...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    "no prain, no grain"

Съжалявам за правописната грешка (която коригирах вече). Телевизора ме разсейва

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На мен също никога не ми се е случвало. Изпитвам огромен страх да не се появят чувства между приятели, без значение от чия страна. За това и имам доста малко приятели момчета, от които абсолятно всички не ме привличат сексуално.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

2 години бях влюбена в най-добрия си приятел.. Обичах го много обаче не му признах от страх да не си развалим приятелството. Това е баси шибанията, повярвайте ми - избягвайте я тая ситуация и ако се появят такива чувства се опитайте да ги изкорените!
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Дам, случвало ми се е с единия... Всичко щеше да си е наред ако една клюкарка, която ми се водеше за най-добра приятелка не му беше казала... 2 пъти .. .. Но както и да е, оправихме си отношениета..
    Отделно от това другия ми най-добър приятел пък беше в мен... И в двата случая си останахме приятели, но държанието ни един към друг се попромени.

Мисля,че не ,но едва ли е от най-приятните чувства.
    Малък град,големи филми ....

Град
    Бургас
    Да случвало ми се е. И сега още е така. Обичам го от 4-5 месеца. Преди една седмица му признах, защото сме в доста трудна ситуация..той харесва една моя приятелка, а тя знае, че аз го обичам и не иска да тръгнат заради мен...ии да, много кофти ситуация, но му казах. И чувствата му не бяха като моите..разбира се. И страшно много ме боли, но така си е. Лесно се влюбва в най-добър приятел, защото се опознавате много добре и понякога има толкова общи неща и толкова много химия ии така стават нещата.. Просто ми е страшно приятно с него..кара ме да се усмихвам винаги, няма значение какви са обстоятелствата и макар че сега той знае, че го обичам, това изобщо не навреди на приятелството ни

Кофти ситуация. Знам, защото и аз съм на това дережде. В смисъл, без да искам си се влюбих в нея и сега наистина не знам какво да правя. Лошото е, че вече не съм малък, познавам си я от 5-6 години и никога не ми е била безразлична. Но и никога не ми е било толкова тежко. И при положение, че тя си има сериозен приятел, с това живея. Но преди няколко дни разбрах, че може би вече не съм й чак най-най-добър приятел. Животът си тече, колегите се сменят и може би е нормално тя да се сприятели с един от всичките си колеги. А ако прибавим и факта, че вероятно ще я виждам още само година, докато замине извън България, осъзнавам, че може би не искам нещо красиво и сравнително дълготрайно да остане току-така в спомените без да й кажа. Е, мнението над мен ми дава известна доза увереност, пък и аз нищо не очаквам от нея, но не искам така да тая чувствата си.
    Не знам... Не съм в състояние да дам съвет, не съм и убеден, че ще се вслушам, ако получа такъв. Просто имах нужда да напиша тези редове.

На всеки му се случва..
    Не на всеки.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    На всеки му се случва..
    Това изобщо не е верно.
    Например,а3 никога не съм се влюбвала в най-добър приятел.
    Има голяма разлика между любовта (между мъж и жена)и(тази между (само приятели)).Както има разлика между работата и приятелството.Двете не могат да съществуват взаимнo.Всеки би премтнал другия,зада изкара повече пари,в такъв случай приятелството между колеги автоматично отпада.Двете не се смесват.Както и другите две.
    Абсолютни глупости. Как мислиш, че пламват любовите, от които се раждат желани и обичани деца? Започват с приятелство, което ако продължи да съществува, връзката бива много по-стабилна. Друг въпрос е, че в тийнейджърската възраст, в която се намираме, т'ва е голяма рядкост. Сега хормоните бушуват и ако имаш големи цици и си нахакана, ще имаш "гадже", което ще ти казва, че те обича на първата свирка. Ако нямаш, сорЕ. Има и приятелства, които си остават такива. ^^^

Град
    София
    TheNewReligion
    Аз лично съм се убедила,че връзка между приятели не може да просъществува дълго.

На мен не ми се е случвало аз да се влюбя в най-добрия си приятел, но ми се е случвало обратното. Аз не откликнах на чувствата му и тоъ започна да страни от мен. Та в крайна сметка си загубихме приятелството, за което аз много съжалявах.

не ми се е случвало
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Да,всъщност сега ми се случва.Лично се надявам след като си признах ,след като се напих, отношенията ни да си останат същите щото сме много добри приятели,но бъдещето ще покаже.Съжалявам че й го признах защото и аз знаех че няма да се получи ама който пие много,много говори...
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Хахах, това говори много лошо за теб, понякога достойството е по-важно от парите, разбира се не говорим за ситуация, в която нямаш какво да ядеш и по избора ти точно се разбира до каква степен си човек.

Иначе не, не ми се е случвало, но винаги ми е било странно като кажат да се влюбиш в най-добрия си приятел. Е, за да ти е най-добър приятел нали трябва да се познавате от дълго време. Как така изведнъж те удря осенението по главата, че си влюбен в него. За мен като се срещнеш с един човек веднага се разбира дали може да има нещо между вас, или не. Искрите или ги има, или ги няма. А това, че примерно ти е помогнал в дадена ситуация и си видял негови положителни страни не е повод да се влюбиш, ти просто си казваш "ех, колко добре би ми било да имам някой такъв до себе си, който да е готов да ми помогне" и решаваш, че имаш чувства. Много хора бъркат двете неща, бързат и накрая губят и приятелството, и възможността за повече...
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Ами не знам, за мен лично разликата започва да се усеща, когато вече като например загледа някое момиче/момче или го/я коментира пред теб, се дразниш и да го кажем си умираш от яд (прост пример де)... Приемаш го/я за единствено твой, аз донякъде съм в такава ситуация и е много кофти.. Най малкото нещо, най-малкият жест ми създават толкова много тревоги и най-различни размишления върху ситуацията, честно казано не знам дали на този етап бих признала, защото прекалено много се страхувам да не бъда отхвърлена - все пак приятелството е преди всичко за мен и ако не можем да сме приятели, то
    ще си остана само с надеждата за друго... И все пак аз също съм на мнение,че в много от случаите най-красивите връзки се раждат на базата на невероятни приятелства преди това !

Град
    Lovech
    С най- добрият ми приятел се познавам от 2 годишна. И доста време си го харесвах, може би 3 години. Но след това намерих момче, в което се влюбих (това беше преди 3 години) и тогава чувтвата ми към най- добрият ми приятел са само приятелски. Но пък иначе се измъчвах и сега не съжалявам, защото той много се промени и се затвори в себе си.

Ами на мен гажето ми в началото ми беше най-добър приятел. Аз се влюбих в него първа, но не съм си признавала. Случи се така че правихме секс и на двамата ни беше първи път. От моя страна беше с чувства тогава от негова не знам. После с течение на обстоятелствата ставахме все по -близки и по-близки. Той ми беше казал че сам е разбрал че имам чувства към него и ми беше казал че за него аз съм най-добрата му приятелка. Заболя ме, но нямах избор тогава. Не вярвах че някога ще ме обикне, но тайничко си бях поставила за цел да се опитам да дам всичко от себе си той да се влюби в мен. И всъщност без да правя нищо особено явно в следствие на това че прекарвахме много време заедно явно и той ме заобича. Почна да ми казва че ме обича ама като на шега и аз си мислих че е така и не влагах някакви надежди. Докато той ми каза по скайп че е наистина така но му било трудно да ми каже по друг начин освен като на шега. Нито ми е предлагал да станем гаджета нито нещо такова просто в един момент бяхме и имам чувството че колкото повече време сме заедно толкова по близки ставаме. Та той дори ми говори че иска да има бъдеще с мен, което малко или много означава че наистина ме обича. Много съм щастлива с него. Но признавам че много щеше да ме боли ако сега не бяхме заедно защото съм адски влюбена и трудно щях да го преживея ако не беше станало така. Коварно си е да влюбиш в най-добър приятел ако чувствата не са взаимни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си