- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се влюбиш в най-добрия си приятел..
Предполагам, че на доста хора им се е случвало да се влюбят в най-добрия си приятел/ка.
На мен лично не, но ако ми се беше случило определено не бих му казала... Щях да си повтарям, че той е само приятел и ще се опитам да го погледна от страната на приятел.![]()
Може би е нормално да се влюбиш... Все пак той те разбира, изслушва те, разсмива те, винаги е до теб и т.н и т.н. Но разбира се, че ще прави всичко това. Нали той е най-добрият ти ПРИЯТЕЛ!
Мисля, че всичко на всичко има само три варианта.
1 - Да му признаеш за чувствата си, но той да не те чувства като нещо повече от най-добър приятел.
2 - Да му признаеш за чувствата си, той да не ти отвърне със същото, но да продължите да си бъдете приятели.
3 - Да му признаеш за чувствата си, той да ти отвърне със същото, но не мисля, че ако станете гаджета нещата ще са същите... Начина по който ще си говорите и ще се държите един към друг, може би вече ще са по-различни.
Но според мен, ако си влюбен в свой най-добър приятел/ка, не му казвай... Както по-горе са казали след време чувствата ще отшумят, но ще си запазите приятелството.![]()
Все пак загубени чувства са по-добре от загубен приятел.![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]