.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

М-тел въпрос

Абе имам няколко неплатени сметки на М-тел и сега ми спряха телефона, та въпроса ми е за всички месеци на куп ли трябва да се плати или има още някаква отстрочка?

Re: М-тел въпрос

Цитирай Първоначално написано от lamcho
    Абе имам няколко неплатени сметки на М-тел и сега ми спряха телефона, та въпроса ми е за всички месеци на куп ли трябва да се плати или има още някаква отстрочка?
    Няма други отсрочки трябва да платиш за всички месеци и тогава ще ти пуснат сметката. Не е задължително да даваш всички пари на веднъж, може да внасяш на няколко пъти по малки суми на сметката ще ти се пусне чак когато си платиш всичко.
    Pravi kakvoto trqbva,a da stava kakvoto shte!

Реших да се откажа от М-тел и да не плащам задълженията си, но получих писмо в което ми дават малък срок за да оправя сметките.. иначе ще се водят съдебни дела.
    Предполагам несъм единствения в подобна ситуация и искам да видя какво бихте ме посъветвали ?

Да си платиш, може би?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Аз не знам как може още да се водите по акъла на М-тел !! Това са възможно най-големите мошенници. Доста отдавна се отказах от тях, а и до днес продължават да ме търсят и да ми предлагат какви ли не услуги.
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roLL
    Да отиде на гинеколог , а ти си за психиатър !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    1. Темата е на няколко месеца.
    2. Темата е на грешно място.
    3. Най-добре да се пита в М-Тел.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми