- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кървене... хелп..
Приятелката ми получи странно кървене(няколко капки в началото на деня, а след това -нищо), а цикълът и е чак след 10-12 дена.. Може ли това да е симптом на бременност, не е ли твърде рано или е някаква другра причина??? А ако е симптом на бременност и се направи тест ще отчете ли резултата с точност, все пак ако има такъв симптом би трябвало и теста да го засече.. Моля, по-запознатите да ми отговорят :s
е как да не е като четох в нета на много места, че е един от най-ранните симптоми в следствие на имплатацията..Първоначално написано от thefreak
Охооо ти в нета може да четеееееш![]()
Леко кървене може да се получи и при овулация. Щом ще й идва след 10-12 дни, значи най-вероятно в момента овулира.
Във всеки случай, най-добре е да се консултира с лекар. Може да е и някаква раничка.
Правили ли сте секс без предпазни средства скоро?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да, иначе нямаше да питам..Първоначално написано от LadyDi
за пръв път се получава такова нещо, и като прочетох в нета че пише как прокървенето е симптом на бременност се изплаших много..
Сори, за глупавия въпрос, но тук се нагледала на какво ли не.Първоначално написано от cookieh0lic
А свърши ли в нея?
не съм естествено, отдавна го правим така и подобно нещо не се е случвало, иначе аз я пазя много, ама съм наясно с риска от тези действия и затова се изплаших (знам че е безрасъдно и не трябва да се прави без мерки..)Първоначално написано от LadyDi
Ами във всеки случай, най-добре да отиде на лекар.
И й сметнете овулацията, за да избягвате безопасния секс в "опасните" дни.
днеска и се пада то4но деня на овулация, дано това леко кървене е от овито иначе нзмерси много за помоща
![]()