.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

б*хти чудото :|

.................

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    На колко години си?

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Дай си малко почивка.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Дай си малко почивка.

аз съмв почивка от доста време ..скучно ми е вече така като съм сама.Както се казва на 16 няма как да си видял всичко от живота но все пак мисля,че осъзнах някои неща и се промених към по добро ,да определно вече няма да оставя някаф кретен да ме баламосва не си падам вече по такива

Град
    София
    Ходи по дискотеки,насам натам,може да срещнеш някой интересен.
    Сега си поживей.
    По-натам мисли за сериозна връзка.

Град
    Бургас
    О, ти определено си членка на графата "пубери"

Живей си живота пък все отнякъде ще се намери някой да те ощастливи

Цитирай Първоначално написано от BlueFace

забавен/а си това че съм на 16 обезателно ли трябва да значи ,че не знам какво се случва едва ли не да ти имам и тъпите заключение като не помагаш не си прави труда да пишеш

Град
    Бургас
    Да, самият факт, че веднага заключи,че те нападам и превключи на "defence mode" говори много сам по себе си.

Както и:
    да определно вече няма да оставя някаф кретен да ме баламосва не си падам вече по такива
    Просто исках да кажа, че не си толкова голяма и помъдряла ,за колкото се взимаш ,че да говориш неща от сорта на :
    имам чуеството ,че винаги съм си имала вземане даване с някфи пубери а и повечето ги имам за такива
    Може би не всички са такива за каквито ги "имаш" (съмнява ме да си им дала шанс на всичките)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от seaeyes

забавен/а си това че съм на 16 обезателно ли трябва да значи ,че не знам какво се случва едва ли не да ти имам и тъпите заключение като не помагаш не си прави труда да пишеш
    BlueFace е прав. Пубер си. Не го приемай като заяждане, а като факт. Начина ти на писане и нещата, които описват подкрепят този факт.

Сега по темата - Не виждам къде ти е проблема. На тези години ти е време да се забавляваш с приятели и да учиш. Ако се появи някое точно момче - добре, ако не се появи - пак добре. Не се филмирай толкова. Наслаждавай се на тийнейджърските си години без да търсиш излишни драми в живота си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

грешиш ..не обичам да се заяждам но тъкмо и азда пусна тема и някои да я ***** !! да казвам ,че повечето се знаем малък е града и повечето ги знам какви са не казвам всички ,но все тая месри за съвета все пак

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от seaeyes

BlueFace е прав. Пубер си. Не го приемай като заяждане, а като факт. Начина ти на писане и нещата, които описват подкрепят този факт.

Сега по темата - Не виждам къде ти е проблема. На тези години ти е време да се забавляваш с приятели и да учиш. Ако се появи някое точно момче - добре, ако не се появи - пак добре. Не се филмирай толкова. Наслаждавай се на тийнейджърските си години без да търсиш излишни драми в живота си.

мерси просто исках да споделя ,че нямам късмет в тези отношения и удължих темата за предишни момчета за да стане напълно ясно , но както и да е мс все пак

Гледай си кефа и се радвай, че си сама. Не си търси излишни драми. Ако дойде някой свестен и те обикне - добре, ама ти не се занимавай - това е моя съвет. От личен опит ти го казвам - така ще бъдеш по -щастлива...
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Ти така го изкара, се едно си излизала със сички момчета от града ти...

Вземи си поживей малко, ше имаш време за сериозности.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си