- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- б*хти чудото :|
.................
На колко години си?
--------------------------------------------------------
на 16...
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
аз съмв почивка от доста време..скучно ми е вече така като съм сама.Както се казва на 16 няма как да си видял всичко от живота но все пак мисля,че осъзнах някои неща и се промених към по добро ,да определно вече няма да оставя някаф кретен да ме баламосва не си падам вече по такива
Ходи по дискотеки,насам натам,може да срещнеш някой интересен.
Сега си поживей.
По-натам мисли за сериозна връзка.
О, ти определено си членка на графата "пубери"![]()
![]()
Живей си живота пък все отнякъде ще се намери някой да те ощастливи
Първоначално написано от BlueFace
забавен/а си това че съм на 16 обезателно ли трябва да значи ,че не знам какво се случва едва ли не да ти имам и тъпите заключение като не помагаш не си прави труда да пишеш
Да, самият факт, че веднага заключи,че те нападам и превключи на "defence mode" говори много сам по себе си.
Както и:Просто исках да кажа, че не си толкова голяма и помъдряла ,за колкото се взимаш ,че да говориш неща от сорта на :да определно вече няма да оставя някаф кретен да ме баламосва не си падам вече по такива
Може би не всички са такива за каквито ги "имаш" (съмнява ме да си им дала шанс на всичките)имам чуеството ,че винаги съм си имала вземане даване с някфи пубери а и повечето ги имам за такива![]()
BlueFace е прав. Пубер си. Не го приемай като заяждане, а като факт. Начина ти на писане и нещата, които описват подкрепят този факт.Първоначално написано от seaeyes
Сега по темата - Не виждам къде ти е проблема. На тези години ти е време да се забавляваш с приятели и да учиш. Ако се появи някое точно момче - добре, ако не се появи - пак добре. Не се филмирай толкова. Наслаждавай се на тийнейджърските си години без да търсиш излишни драми в живота си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
грешиш ..не обичам да се заяждам но тъкмо и азда пусна тема и някои да я ***** !! да казвам ,че повечето се знаем малък е града и повечето ги знам какви са не казвам всички ,но все тая месри за съвета все пак![]()
Първоначално написано от TheBeliever
мерсипросто исках да споделя ,че нямам късмет в тези отношения и удължих темата за предишни момчета за да стане напълно ясно , но както и да е мс все пак
Гледай си кефа и се радвай, че си сама. Не си търси излишни драми. Ако дойде някой свестен и те обикне - добре, ама ти не се занимавай - това е моя съвет. От личен опит ти го казвам - така ще бъдеш по -щастлива...
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
Ти така го изкара, се едно си излизала със сички момчета от града ти...![]()
Вземи си поживей малко, ше имаш време за сериозности.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.