.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Диети

Hybrid View

Диети

Държали ли сте някога диети., и кой? Знаете ли някоя която не се гладува толкова много а дава ефект ???

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Няколко теми по-надолу
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Ми до колкото знам от 90-дневната диета не се гладува толкова, но не съм я пробвала. Бях само 1 път на диета, но беше индивидуална. Моят съвет е ако ще държиш диета да не е някаква строга с много глад, защото гладуването е вредно! Яж повече плодове/зеленчуци и спортувай нещо може и да си свалиш от интернет аеробика/тае бо/йога или нещо подобно препоръчвам ти ето това: http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1 И не забравяй да пиеш течности, но не газирани
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Преди няколко години спазвах режим подобен на НВД, но леко смекчен по съвет на фитнес инструктор. Не издържах дълго. Не обичам постоянно да мисля какво и колко трябва да ям. Пък и си падам малко чревоугодник.
    Строги диети не съм спазвала и не бих. За мен крайните ограничения са си чисто издевателство над организма. Повече вредят отколкото помагат. Старая се просто да не ям боклуци - чипсове, снаксове и подобни, които нито те наяждат, нито са полезни. Позволявам си пържено, сладко и тестено колкото ми се яде, но все пак в някакви граници.

Като спрях НВД се захванах с аеробика и имаше по-добри резултати. За мен решението е движение, движение и пак движение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Попринцип всички са много доволни от 90-дневната диета. Хапваш си всичко, само 29-тия ден е малко кофти, ама шанс Има и някакви други като диетата на Боряна, на д-р Аткинс , Японската, но след това се получава йо-йо ефект. . . Пробвай с 90-дневната. . . Потърси и в търсачката.

90 дневната е най-добре
    .. Японско чудо сваляш 10 кг и си запазваш килограмите 2-3 години не е верно..
    точковата-г/д става
    лимонената и тя г/д е добре
    You Smile Make Me Fly.. ^^

Никога!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Има специална тема за диети http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си