.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: сериaл

сериaл

някой от вас знае ли сериaл подобен нa supernatural в който да се разказва пак за демони ангели и тн

Преместих ти темата в правилния раздел.
    Audio ergo sum

The vampire diaries е много як трябва да го гледаш.С две ръце ти го препоръчвам !

Цитирай Първоначално написано от SOSgirl
    The vampire diaries е много як трябва да го гледаш.С две ръце ти го препоръчвам !
    и къде викаш са ангелите и демоните във The Vampire D. ...
    ... виж The Dresden files .. казват че е интересен, аз лично изгледах само няколко епизода,нещо не успя да ме грабне, но е само 1 сезон, и то 12 серии ..

Sanctuary мисля, че беше такъв сериал.
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    ... виж The Dresden files .. казват че е интересен, аз лично изгледах само няколко епизода,нещо не успя да ме грабне, но е само 1 сезон, и то 12 серии ..
    Ами вампирите не са ли един вид демони? Апък ако искаш специално за ангели да се разправя гледай Паднали ангели,ама този дето е от 2006-2007.Мини сериал е от 3 епизода всеки епизод е по 1 час.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Герои.
    Не съм го гледала,ама мисля,че е подобен.

Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    Ами вампирите не са ли един вид демони? Апък ако искаш специално за ангели да се разправя гледай Паднали ангели,ама този дето е от 2006-2007.Мини сериал е от 3 епизода всеки епизод е по 1 час.
    еми по принцип може да са се каже че вампирите са демони,но във Supernatural мн ясно се прави разликата м/у демони ( т.е войската на Луцифер) и вампири и затова предполагам че тя има в предвид точно това...

Град
    City of Vampires
    И аз бих ти препоръчала Дневниците на вампира ( the vampire diaries) но любимият ми сериал изобщо тва са чародейките там има всичко което ти искаш:ангели,демони,вещици и прочие.То са 8 сезона и ги има всичките в замунда със бг субтритри.До 5 сезон са с бг аудио щото ги даваха по диемата.Изтегли си го препоръчвам ти го и дано ти хареса

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    и аз съм Огромна фенка на Свръхестествено ( с главно "о" ) и също гледам Смолвил .. то няма демони и такива неща , но ме грабна като Supernatural
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Охохо, колко много съм гледала, но не им помня особено имената, трябва да се поразровя.
    Сещам се за: Reaper и Being Human
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си