- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- сериaл
някой от вас знае ли сериaл подобен нa supernatural в който да се разказва пак за демони ангели и тн![]()
Преместих ти темата в правилния раздел.
Audio ergo sum
The vampire diaries е много як трябва да го гледаш.С две ръце ти го препоръчвам !![]()
![]()
![]()
и къде викаш са ангелите и демоните във The Vampire D.Първоначално написано от SOSgirl
...
... виж The Dresden files .. казват че е интересен, аз лично изгледах само няколко епизода,нещо не успя да ме грабне, но е само 1 сезон,и то 12 серии ..
Sanctuary мисля, че беше такъв сериал.
Audio ergo sum
Ами вампирите не са ли един вид демони? Апък ако искаш специално за ангели да се разправя гледай Паднали ангели,ама този дето е от 2006-2007.Мини сериал е от 3 епизода всеки епизод е по 1 час.Първоначално написано от vaniliika
еми по принцип може да са се каже че вампирите са демони,но във Supernatural мн ясно се прави разликата м/у демони ( т.е войската на Луцифер) и вампири и затова предполагам че тя има в предвид точно това...Първоначално написано от SOSgirl
![]()
И аз бих ти препоръчала Дневниците на вампира ( the vampire diaries) но любимият ми сериал изобщо тва са чародейките там има всичко което ти искаш:ангели,демони,вещици и прочие.То са 8 сезона и ги има всичките в замунда със бг субтритри.До 5 сезон са с бг аудио щото ги даваха по диемата.Изтегли си го препоръчвам ти го и дано ти хареса![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
и аз съм Огромна фенка на Свръхестествено ( с главно "о" ) и също гледам Смолвил .. то няма демони и такива неща , но ме грабна като Supernatural![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Охохо, колко много съм гледала, но не им помня особено имената, трябва да се поразровя.
Сещам се за: Reaper и Being Human
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on