- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуда са коя от двете да избера ???!??!??
Да започна от началото - аз съм на почти 16 години (момче) и проблема ми е относно две момичета.Преди около 2 седмици бях на кафе с приятели (както всеки ден) и на съседната маса седяха едни бивши съученици заедно с едно друго момиче , което го бях виждал по коридорите на даскалото.И така се преместих нахално при тях за 5 минути и така нахално се запознах с момичето Х да наречем (аз съм в математическа паралелка)
![]()
.И така й взех скайпа от Фейсбук и започнахме си чатим - нали с заребявки (никой не говори за любов - просто ми хареса, като момиче )
.Всичко си вървеше по план - изглежда и тя имаше някакви симпатии към мене.Преди 3 дена един приятел ми пише , че поканил едно друго момиче Y на кафе, което заребява (момичето Х и момичето Y са много добри приятелки) и иска аз да отида с тях.Оговорката беше момичето Y да викне момичето Х заедно с нас - нали всеки си заребява неговата
![]()
.Оказа се, че момичето Х не може да дойде и затова бяхме само тримата.Говорихме си доста и накрая тя поиска да се снимаме поотделно с нея.И двете снимки ги качи в Фейсбук и на тази, където аз съм с нея имаше поне 10 коментара от сорта на "Хубава двойка - зимайти са"
![]()
.Почнах да си чата и с нея (много е извратена)
и имах шанс и с нея да тръгна пък и тоя приятел вика "остаям ти да га хванеш".Въпроса е, че и двете момичета ми пращат прегръдки и целуфки - абе нещата вървят плашещо?!?Бях се решил, че искам да бъда с момичето Y, докато не видях на скапа на другото да е писала, че е влюбена.
![]()
Въпроса е, че мога да оставя момичето Y, но пък има огромната вероятнст да ми пусне, ако тръгна с нея, докато ако тръгна с Х може да мине и месец, докато ми даде да я целуна
![]()
![]()
.Абе с една дума много се чуда между двете, защото не са за изтърване?!?
![]()
![]()
Вий кво мислите по въпроса ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.