.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не знам какво да правя ..

Здравейте .. Имам е*аси проблемаа .. Значи от няколко седмици си пиша с едно момче , което харесвам и наистина по много си пишехме .. Но напоследък той пише по - малко ( м/у другото той пише от телефона от няколко дни , защото компа му е прецакан ) , но преди 2 - 3 дни пак пишеше от телефона, но пак си пишехме .. Забравих да спомена , че една моя така наречена "приятелка" също го харесва ( той знае за нея и пак си пишат ) , но за напоследък не знам. Аз му пиша и без никакъв отговор .. Не знам дали е разбрал че го харесвам и да не пише за това или пък нещо друго .. Моля ви кажете ми как да постъпя , смисам да му пиша нещо СМС или нз .. моля ви за севетии .. )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Звънни му и го покани на кафе. Има живот и извън интернет. И той е по-забавен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не знам за проблема, ама имаш Е*АССИИ правописа

Покани го да излезете и му намекни, че го харесваш...
    Хора,спрете да живеете в интернет, нещата трябва да се случват в реалния свят, не във виртуалния

--------------------------------------------------------

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 'BlueFace'
    нещата трябва да се случват в реалният свят
    Съгласна.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Имаш ли 12-13? ... И така де.. Еми общо взето ако не излезете и не си допаднете нищо не може да стане само по чата.. И при мен е така - не ми пише 2-3 дена и аз не му пиша и после той сам се сеща за мен, така че изчакай да видиш дали ще се сети за теб. Имай малко търпение пък и ти... Всичко с времето си, а и няма откъде да знае, че ти го харесваш...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на djipsito
    Виртуалното е част от реалноста вече...от няколко години... докога ще ги разделяте ?
    Иначе съм съгласна, че не трябва всичко да става виртуално, щом като лесно може да е реално.
    Не се впрягай и не му пиши, той ако иска и ако те харесва сам ще те потърси.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Виртуалното пространство е хубава среда за запознанство и лек флирт, но по-нататък е задължително да се мине извън него. Пък и определени погледи, жестове няма как да се забележат в нета.

Предложи му да излезете.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Питай го защо не те харесва

Може да има хиляди причини, поради които да не ти пише. Така че не се шашкай. Изчакай още няколко дена, в които недей да му пишиш, за да видиш дали той ще те потърси. Ако го направи го покани да излезете. По скайп нищо не става. Ако не те потърси, пробвай да му пишеш ти и ако продължава да не ти отговаря, просто се откажи от него. Има толкова много други хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си