.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Крем Здраве

Имам един въпрос. Вярно ли е ,че крем Здраве помага за пъпки, но много омазнява кожата на лицето?
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако имаш проблем с омазняването ползвай точната козметика, а лично на мен крем Здраве не ми помага за пъпките ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Ползвам точната козметика,но все пак влизам в пубертета и кожата ми много се омазнява.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И моята кожа я забелязвам че почва да се омазнява и скоро мисля да отида да се посъветвам с козметик ..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ако имаш проблем с омазняването ползвай точната козметика, а лично на мен крем Здраве не ми помага за пъпките ..
    същото... а така се бях навила, че най-после нещо евтино ще ми помогне, ама нали и така стана...

1 шише салицилов спирт 2%
    4 капсули хлорнитромицин
    1 ч.л. сулфатиацол прах.

т'ва е рецептата за мазна и проблемна кожа ;р тъй като нямам много пъпки,предимно около цикъла и тогава кожата ми се омазнява повече ,а през другото време е по-скоро суха,използвам спирт 1% и като излезе някоя пъпка я маже със Здраве или Бочко.
    Когато имах повече пъпки използвах същото,само че с едни добавки към крема и маска два/три пъти в седмицата с хума и розова вода.Тези неща ми помогнаха много повече от други скъпи мазила

Крем Здраве Когато се намажа вечер и сутрин вече лицето ми е по-добре ама аз клепам много на пъпката когато си лягам и на сутринта е попило и пъпките са позавехнали ката за 2-3 дена лицето ми се пооправя !!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    При всяка кожа действа различно , пробвай с крем Здраве или с рецептата , която ти дадоха няколко пост-а по-нагоре и прецени , кое е по-добре ти понася кожата и има ефект
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си