- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем Здраве
Имам един въпрос. Вярно ли е ,че крем Здраве помага за пъпки, но много омазнява кожата на лицето?![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Ако имаш проблем с омазняването ползвай точната козметика, а лично на мен крем Здраве не ми помага за пъпките ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ползвам точната козметика,но все пак влизам в пубертета и кожата ми много се омазнява.![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
И моята кожа я забелязвам че почва да се омазнява и скоро мисля да отида да се посъветвам с козметик ..
същото... а така се бях навила, че най-после нещо евтино ще ми помогне, ама нали и така стана...Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
1 шише салицилов спирт 2%
4 капсули хлорнитромицин
1 ч.л. сулфатиацол прах.
т'ва е рецептата за мазна и проблемна кожа ;р тъй като нямам много пъпки,предимно около цикъла и тогава кожата ми се омазнява повече ,а през другото време е по-скоро суха,използвам спирт 1% и като излезе някоя пъпка я маже със Здраве или Бочко.
Когато имах повече пъпки използвах същото,само че с едни добавки към крема и маска два/три пъти в седмицата с хума и розова вода.Тези неща ми помогнаха много повече от други скъпи мазила![]()
Крем ЗдравеКогато се намажа вечер и сутрин вече лицето ми е по-добре ама аз клепам много на пъпката когато си лягам и на сутринта е попило и пъпките са позавехнали ката за 2-3 дена лицето ми се пооправя !!!
При всяка кожа действа различно , пробвай с крем Здраве или с рецептата , която ти дадоха няколко пост-а по-нагоре и прецени , кое е по-добре ти понася кожата и има ефект![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...