.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Моля ви помогнете!

Моля ви помогнете ми! Правихме изненадващ тест по немски, аз съм отличничка, но в момента се моля за 4! Ами ако имам по-малко, това ще е първата ми 3-ка, как да обясня на наште, какво да правя!

anonymous546178
    Guest
    Щом след изненадващ тест оценката ти пада, значи не си отличничка, а зубърка, така го обясни

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Оф много ме дразнят такива родители кво като ще имаш 3-ка?Не винаги ще имаш 5-6

Мега фен Аватара на Colouring
    Еми,дори и двоика да получиш,какво от това?
    И аз уж винаги се старая да имам хубави оценки,ама понякога правя издънки... и си понасям последствията.
    Една лоша оценка?Какво толкова.Просто се постараи да не се повтаря повече и другия път,дори пак да направите изненадваща контролна,бъди готова.Винаги си учи и няма да имаш лоши оценки.
    Относно това с родителите ти-не вярвам те да са имали само 6тици като ученици.Една слаба оценка не е болка за умиране.. Винаги можеш да си я поправиш,а и няма значение какви са ти оценките,а какво имаш в главата си.

Успокой се,ще я оправиш.
    И не крий от вашите,обясни им,че ще я поправиш.
    Плюс това не си сигурна колко имаш.

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Щом след изненадващ тест оценката ти пада, значи не си отличничка, а зубърка, така го обясни
    +1

Благодаря ви, наистина ме поуспокоихте. Родителите ми не са от най-строгите, но аз просто съм свикнала и в училище ще ме спукат от подигравки. А на тези, според които съм зубърка ще им кажа, че не съм такава и само немския ми е проблемен предмет. Например днес имахме изненадващ тест по английси, който беше изключително лесен, според мен, така че... Утре излизат резултатите, наистина ви благодаря.

Oh, dear god! Момиче... изобщо не ти личи, че си 8 клас, честно. Я се стегни малко

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си