1.Най-красив език?
Тъпо е да определяме езиците като красиви и грозни .. Иначе както е и при хората - всеки език си има някакъв недостатък и предимство..
2.Най-лесен език? Не знам.. Може би българския..
3.Най-труден език (въобще) Източните езици като цяло...
4.Най-звучен език? Китайскиии...
5.Език с най-лесната граматика Не знам.. Нямам си и на идея..
Иначе уча китайски език и си ми е добре засега.. Не се оплаквам.. Иначе относно въпроса на предишния потребител - определено немския език е по-труден от френския.. Моето мнение си е такова..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1. Не знам какво да отговоря тука..![]()
2. Българския, тъй като ми роден и английскияя също е лесен, освен тея залози много ги мразя.![]()
3. Унгарския е трудничък, но много му се кефя.![]()
4. Унгарски, Френски, Руски.
5. Не знам, няма лесна граматикаа, всеки език си има нещо специфично и всеки с трудноста си.
Вафла..
1.Най-красив език? Испански
2.Най-лесен език? Английския за мене,Българския изобщо не е лесен ..
3.Най-труден език (въобще)? Финландски простоо ;x Немски и Български
4.Най-звучен език? Китайски
5.Език с най-лесната граматика и куп др? Английски
1. Най-красив език - българския, японски
2. Най-лесен език - английски
3. Най-труден език (въобще) - японски, китайски
4. Най-звучен език - японски
5. Език с най-лесната граматика - може би английският
1.Най-красив език?
- За мен са испанския и българския.
2.Най-лесен език?
- Български (много по-лесен ми е от чуждите езици)
3.Най-труден език (въобще)?
- Мъртвите езици. Мисля че са най-трудни, точно защото вече не се говорят и ще е много трудно да ги научиш.
4.Най-звучен език?
- Испански
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа.
- Еми за мен испанската граматика и българската са най-лесни
6.Френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо?
- Не съм учила френски, но съм чувала че граматиката му е доста трудна. Колкото до немския...за мен той е като английския (само че предпочитам английският)
1.Най-красив език? -Френски
2.Най-лесен език? -Руски
3.Най-труден език (въобще)? -Немски
4.Най-звучен език? -Японски,Китайски
5. Език с най-лесната граматика - английският??
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
1.Най-красив език? За мен това лично е френски.Уча го от пети клас и много ми харесва.
2.Най-лесен език? Определено английски.Там просто е толкова лесно без спрежения и глагола си остава в същия вид във всички родове.
3.Най-труден език (въобще)? Руски!Направо ме измъчи този език..Може да е близко до родния ни език, но..
4.Най-звучен език? Френски и японски.
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа. английски
И искам да Ви питам от чисто любопитство: френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо? И като за финал изберете езикът Ви фаворит според Вас...
Френският е по-труден, но го предпочитам пред немския.Не знам по ме влезе трудното явно![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
1.Най-красив език? Български
2.Най-лесен език? Английски
3.Най-труден език (въобще)? Японски
4.Най-звучен език? Английски
5.Език с най-лесната граматика? Ми предполагам испански, поне казват, че бил лесен за научаване.
МОМЧЕ
1.Най-красив език?
-Японският за мене е най-красивият език,говорен бавно или бързо,пак звучи страхотно.Едно сладко,нежно,невинно.Обожа ам го! Също така френският звучи красиво,но си нямам хал хабер от него.
2.Най-лесен език?
-Най-лесният език е английският.Аз дори не го уча и пак ми е лесно,но много го обичам този език.Страхотен е.Добра съм,говорила съм си с англичанин,французи,японци на английски и са ми казвали,че е добър,но знам че трябва да го доусъвършенствам и ще го направя.
3.Най-труден език (въобще)?
-Японският е труден,също.Това,че един йероглиф си има две четения, и че зависи от това дали е сам или в комбинация как се чете,ме убива...но се изисква памет,а моята не е особено силна....И българският ми е много труден.
4.Най-звучен език?
-Може би шведски.Хванах се да го уча него преди две години самичка,но не се получи,защото и той е много труден.Винаги ще ми е мечта да го науча,само да имам свободно време и ще си намеря учител и ще почна уроци.
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа.
-Английският за мене е с най-лесна граматика,от езици,които съм започвала да уча.
И искам да Ви питам от чисто любопитство: френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо?
-ЪЪЪЪМ,не знам,не уча нито френски,нито немски,но според мене френският е по-добър избор.Че то това немския език ли е?
![]()
![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
1.Най-красив език?-италиански,френски
2.Най-лесен език?-за мен английски
3.Най-труден език (въобще)? -китайски, японски, корейски-не ги различавам, но всички са ми сложни
4.Най-звучен език?-испански,руски
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа.-ами мисля, че английски и руски, т.к. руския си прилича с българския, само падежите са гаднички. :д
английският съм пристрастна, защото го уча от 10тина години вече. хих
И искам да Ви питам от чисто любопитство: френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо? -немският е по-труден според мен, но пък има повече общо с английския...френския повече ми допада.
И като за финал изберете езикът Ви фаворит според Вас. -английски език <3
1.Най-красив език? - няма грозен език, изключвам турски...не ми харесва
2.Най-лесен език? - английски
3.Най-труден език (въобще)? - немски, японски и комп.
4.Най-звучен език? - японски, руски, френски, български, италиански, испански
5.Език с най-лесната граматика: английски
Фаворит - Български и английски
1.Най-красив език? - Испански и Италиански
2.Най-лесен език? - Английски
3.Най-труден език (въобще)? - Латински и Старогръцки
4.Най-звучен език? - Китайски
5.Език с най-лесната граматика? - Английски
Учила съм Английски, Испански, Френски и Латински... определено Испанския ми допада най-много.Латинския ми беше страшно труден.
~Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another~ (h)
според мен най- трудният език е китайският . Той има над 5000 йероглифа , а за останалото да не говорим .. но българският не остава по назад .. за чужденците е много трудно да се справят.. в граматиката на българския език има много правила .. английският е най-лесен .. аз уча немски .. труден е, но е забавен .. френският ми харесва много как звучи и сигурно и него ще започна да уча .. всички мои приятели са луднали по испански !
2.Най-лесен език? - Английски
3.Най-труден език (въобще)? - Немски
4.Най-звучен език? - Чешки,Словашки,Словенски и етц.(някой ако е чувал чехи или словенци как говорят,знае защо)
5.Език с най-лесната граматика: Английски
Първоначално написано от inloveinsomeone
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Нямам толкова голяма езикова култура, за да отговоря на въпросите ти, не мисля, че и ти сам/а можеш да го направиш.
Не съм изучавала повече от 3 езика, за да мога да правя сравнения от най-висока степен
Но българският език за мене е всичко. И най-красив, и най-труден, и най-благозвучен, и най-мил![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
1.Най-красив език? Италиански...
3.Най-труден език (въобще)? Ами всички стари езици,страрогръцки,иврит,а а бала.
4.Най-звучен език? Италиански
5.Език с най-лесната граматика? Английски
И искам да Ви питам от чисто любопитство: френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо? Френския е по-труден и ми е адски противен,демек харесвал повече немски.
Брях,брях
Преводите са подобни (с изкючения). Но граматиките нямат нищо общоПървоначално написано от WishICouldForgetYou
![]()
1.Най-красив език?И аз съм на мнението на LaChupacabra
2.Най-лесен език? Български
3.Най-труден език (въобще)?Немски
4.Най-звучен език?Японски
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа?Английски
Иначе от немски и френски - и двата не ми допадат хичНо по-труден за мен е немския
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
От тези, които съм учила:
1.Най-красив език? Италиански
3.Най-труден език (въобще)? Руски и български
4.Най-звучен език? Пак италиански.
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа. Не се ли припокрива с въпрос 2?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1.Най-красив език? Френски
3.Най-труден език ? Гръцки
4.Най-звучен език? Френски
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа. Английски
1.Най-красив език? Френски
3.Най-труден език ? Арабски
4.Най-звучен език? Френски
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа. Японски - сериозно, наистина има много проста граматика. Тва няма нищо общо с "азбуката" им.
[quote="WishICouldForgetYou"]Първоначално написано от inloveinsomeone