1.Най-красив език? Български
2.Най-лесен език? Английски
3.Най-труден език (въобще)? Японски, Китайски, Арабски, Гръцки и тн
4.Най-звучен език? Е, не знам..
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа. Английски
И искам да Ви питам от чисто любопитство: френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо? Не съм ги учила, но немският ми е адски противен.
И като за финал изберете езикът Ви фаворит според Вас. Английски.
1.Най-красив език?
2.Най-лесен език?
3.Най-труден език (въобще)?
4.Най-звучен език?
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа.
1.Испански или Италиански.
2.Испански или Български.
3.Немски.
4.Испански,Италиански,Англи йски,Немски.
5.Английски.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
1.Най-красив език? Пфф... Английски.
2.Най-лесен език? За мен си е български, ясно защо. Иначе.. испански.
3.Най-труден език (въобще)? - Ми..финландски, примерно. А от неутрална страна, руски и български.
4.Най-звучен език? - Хммм... не знам...
5.Език с най-лесната граматика - Английски.
И искам да Ви питам от чисто любопитство: френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо?![]()
Немският го предпочитам. Уча го от скоро, но ако се понапънеш, не е баш такъв невъзможен връх за изкачване. Френският ми е адски противен, звучи ужасно. Ако ще се хващаш да го учиш...хм.... доста трудности с произнасянето ще имаш.
Немският, каквото четеш това казваш. Като Българският.
Езикът ми фаворит е Анлийски, щото от чуждите, него най-много го разбирам.
1.Най-красив език? Моят майчин – Българският.<3
2.Най-лесен език? – Английският и испанският
3.Най-труден език (въобще)? – китайски, японския, корейски, санскритски, старобългарският.
4.Най-звучен език? – Френският и испанският :*
5.Език с най-лесната граматика – английският е доста лесен, единствено 16-то времена ме дразнят.
6. Немски или френски? – и двата езика ми допадат, но немският е много лаещ и конски, а френският е толкова романтичен. <3
![]()
![]()
1.Най-красив език? - Френски
2.Най-лесен език? - Английски
3.Най-труден език (въобще)? - Японски/Китайски
4.Най-звучен език? - Френски/Английски
5.Език с най-лесната граматика - Английски
френският или немският е по-труден език - Френския е по-труден за произношение, а Немския е труден в граматика.
и кой език повече Ви допада - Немски
и защо? - По-груб език и Не се напрягам когато произнасям нещо (с изключение на умлаутите)
И като за финал изберете езикът Ви фаворит според Вас. Английски
1.Най-красив език? Френски
2.Най-лесен език?Английски,Руски
3.Най-труден език (въобще)? Немски
4.Най-звучен език? Френски,Английски
5.Език с най-лесната граматика?Английски
1.Най-красив език? Френски
2.Най-лесен език? Английски
3.Най-труден език (въобще)? от избраните,като че ли Немски
4.Най-звучен език? Френски
5.Език с най-лесната граматика и куп др такива въпроси, с които да си изградим поне малка представа. Английски,заради липсата на родове на съществителните, следователно и падежи, които намирам за най- трудни за научаване в един език.
И искам да Ви питам от чисто любопитство: френският или немският е по-труден език и кой език повече Ви допада и защо? И двата ги уча,да речем, че Немския е по- трудният, и именно затова ми харесва повече да го уча, самото предизвикателство.
И като за финал изберете езикът Ви фаворит според Вас. Френски
1.Най-красив език? Не знам, едва ли има такъв за мен.
2.Най-лесен език? Български на първо място. От чуждите сръбски и руски, защото са много близки до нашия, може би английския също.
3.Най-труден език (въобще)? Китайски, корейски, японски и в момента само тези се сещам.
4.Най-звучен език? Немски може би, не знам всъщност.
5.Език с най-лесната граматика Български, руски.