- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме забелязва
И прекалено мило не се дръж,това също ни отблъсква понякога.
Не може да демонстрираш очеизваден интерес към нея и тя да не се усеща. Момичетата имаме силна интуиция, забелязваме дори леки сигналиПо-скоро се прави на приятно разсеяна, което говори че най-вероятно интересът не е взаимен. Дано да греша.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
hah кой е казал , че непременно тря момичето да харесва по - големи момчета [ баткофции ] . Всяко момиче е различно , така че ... Впрочем и аз бях като автора на темата и се срамувех кат стане въпрос заа прдложение или нещо от сорта . Но се престраших и отговора беше ще си помисля . И след няколко дена се скарахме и всичко отиде по дяволите . Но не тря заради 1 момиче да са правиш на емо и да си режеш вените (както биха напраили някои момичета :/ ) Гадно е мои да ти е кофти няколко дена , но важното е че си са престрашил и че си и предложил . Така дори и да ти откаже ще намериш друго момиче рано или късно и на нея ще предложиш , но тогава ще ти е по лесно . защото вече си пробвал 1 път . Та не знам дали ще ме послушаш но мисля че рябва да рискуваш както ти каза и relax4oПървоначално написано от snekity94
![]()
![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
В момента се уговарям да отидем на кино,дано да стане![]()
След като свърши киното,на излизане вървяхме прегърнати и и хареса![]()
Еми ето ти доказателство, че те харесва, или поне има някви чувства.Първоначално написано от Seleth
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Колко неща направих от изброените от вас..все още ме мисли само за приятел.Незнам кфо да правя,че да забележе толкова знаци и чудесии и направих...
<- Това е решението. Ако те отреже, тя губи
Трябва да опиташ, преодолей страха си
![]()
You are in "The Friend Zone".Congratulations!There's no exit from here.
Have a nice day!
п.с:Зле съм с английския.![]()
ебати помощта която получих..
Е ти какво искаш, да дойде феята и с магическата пръчка и да ти помогне ли? Явно не става с т'ва момиче, така че отивай при следващото... К'ва помощ ти трябва толкова не знам...Първоначално написано от Seleth
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.