.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да тръгна?

Значи проблема е следния: Oт месец и половина някъде си пиша с едно момиче в което съм адски влюбен. Срещали сме се 2 пъти до този момент и адски много ми харесва, а и при нея предполагам, че има нещо. И вече мисля да почна да и правя намеци, че я харесвам, че искам да тръгнем и т.н. И тук идва проблема - как да намекна, че изпитвам нещо към нея без да ме отреже Някой може ли да ме посъветва как

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    1во- не си влюбен в нея
    2ро- Ние не можем да ти кажем гарантиран метод ,за да не те отреже.Ще трябва да поемеш риска и да видиш какво ще стане

Кани я да излизате пак, говорете си, тя трябва да се усети от държанието ти,а ако не -целуни я, все пак ти трябва да предприемеш първата крачка.

--------------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не Знам

Първо - излизайте повече, за да свикнете един с друг - с писане нищо не става , общуването му е майката. Недей да бързаш - почакай малко - да се срещнете още няколко пъти, и чак тогава или й кажи, че имаш чувства към нея, или я целуни. Ако има чувства момичето, ще тръгнете, ако няма - ще те отреже.
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Град
    София
    Просто и го кажи.

Никога не може да си 100% сигурен в това какво мисли някой друг и затова няма как да имаш гаранция, че няма да те отреже. Просто трябва да поемеш риска и да пробваш.

Едва ли си влюбен в нея, но все пак просто й кажи че я харесваш. Не е толкова страшно.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си