Цитирай Първоначално написано от mashinkata
Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Ем питай я директно...Ако ти откаже, пробвай пак, ако системно ти отказва не се занимавай с нея :Д Ако момичето не е заинтересовано няма как да я накараш, освен ако не държиш родителите и за заложници :Д:Д
Проблемът е, че аз съм много срамежлив и имам проблем като поканя някой човек тук-там, и след това забивам.

На колко години си? Но няма значение. Срама далеч от самоличността ти. Пази се, че е много опасно животно. Няма от какво да се притесняваш. Бъди себе си, покани я да излезете да се разходите. Почни да го пишеш в скайпа и си сложи ръката над Enter и от треперене от притеснение ще го натиснеш и хоп, поканил си я. Тогава чакаш отговор, а съм сигурен, че ще приеме. Ако си говорите често и разговорите ви са закачливи не виждам причина да не приеме. Просто карай по-смело. Стегни се, не е срамно да поканиш момиче. Щом в скайп има за какво да си говорите, значи и като излезете ще имате. Ако забиеш отначало подхвани някой тема, която сте си говорили по скайп и така ще се завъртят нещата, тема след тема и даже няма да усетиш.

Хайде, действай и успех