От 1 година съм с моето момче и от 1 година и половина мислех,че имам добро приятелсто с бифшата си най-добра приятелка!Имам силна връзка и с двамата,ноо така се случиха нещата,че приятелката ми направо нещо,коеот не мога да забравя (не е свързано с гаджето ми ),просто не е същото!Всички учим в едно училище и приятелката ми се запозна с компанията ан гаджето ми-именно заради мен!Сега просто се дразна на факта,че те се сближиха смисъл споделят си и досега е имал едно момиче в живота си и това съм аз,а сега изведнъж най-добрата ми приятелка!Дразна се на факта,че той и споделя и тя на него,но другото нещо,което ме дразни по някъв начин е това,че тя се сближи и с приятелите му и то доста,а пред и се подиграваха!Сега не излиза с компанията на класа,ами с тях!2 компании пътуваме с еидн автобус,тя не е с близките от класа,ами с тях!Може би имам хиляди грешки в написаното (не ме интересува,не се старая),ноо просто или аз съм страшно ревнив/глупав човек и се хавам за нищо иии незнам как да си изкореня тая тъпа рввност или каквото е ! :P :P :P :P :P