- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бойци ми трябват
а за транирането ... че може и да се пробваме, лошо няма ... вървим в няква зала, и товарим щангата, само да сме със сходни физики.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Това във всички случаи не е добре за теб и най-вероятно трябва да смениш залата...
лошо, лошо ... кооолко да е лошо ?!
и що да сменям залата, ако са по здрави от мене и кво, да не е свършил света, тъкмо ша се нахъсам![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Или си прекалено талантлив и си станал по-добър от треньора си, или треньора ти е по-голям аматьор и от теб и няма на какво да те научи. И в двата случая няма как да се развиваш като нямаш предизвикателства и конкуренция![]()
не говоря за борба или бой,Първоначално написано от ZipFail
а за вдигане на железа
а за каратето да допълня, че не го тренирам, просто бях ходил от любопитство 2-3 трен ... само правя упражнения от бокса и борбата за кардио
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Това,че можеш да дигнеш 100 кила не значи,че тренираш по-здраво от нас. Явно имаш предвид,че тренираш с по-тежко. В една тренировка на човек който тренира бойно изкуство,не е важно да дига само железа ами и да тренира за издражливост. Разграничавай фитнес тренировки от спортни тренировки.![]()
хамалската работа при мен, е че хем трябва да вдигам тежко, хем да тичам по 5 км по баир-балкан, и да мога да бия тежка круша с удари за нокаут 5 рунда (5мин). Но не казвам че ще излезна срещу К.Пулев и ша го нокаутирам в 1вия рунд. Не знам дали съм ясен, още горе съм казал че тренировката ми е двуфазова, първо силови упражнения, после за издръжливост...Първоначално написано от NqmamName
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Браво! Машина си!Първоначално написано от firstdiesel
Ще имаш много завистници.
ей такива таланти търсм -хем да вдигат тежко,хем да бягат като коне,хем да блъскат чувала като животни -и всичко на макс..а а ко могат и да се борят-тва си е универсална ММА машина ..що не се пробваш на някой ММА турнир ..
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
мислил съм по въпроса .. но не мисля, че съм готов. пък и дали си струва ?Първоначално написано от navar
и в момента живея в Смолян, голям ташак стана тука, остана само едно карате, което не ми хареса като спорт
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
то както е тръгнало,скоро и фитнес няма да остане в смолянПървоначално написано от firstdiesel
а какво значи дали си струва?? ако става дума за пари-едва лидругаде е тръпката...
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
а фитнеси ша има, нали лихварите трябва да тренират някъдеПървоначално написано от navar
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Квартал 3 имена?Първоначално написано от firstdiesel
Ричи Хърлов. Невястата, на 1 кур растояние от иконома
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
хмм ако се кача към смолян може да потренираме заедно!
дай едно скуре или сураткитапПървоначално написано от fatrat
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
СУРАТ КИТАП АААААААААААХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА
Can It All Be So Simple ?
facebook, брато xDПървоначално написано от xinfamous
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
да ве усетих ама напрао ме изкърти
Can It All Be So Simple ?
fatrat ти от де си ?