.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Проблем с ФВС

Ето го и моя проблем.
    Още от първи клас не се справях добре по физическо. Не бях силна физически, не можех да бягам бързо и т. н.. И още оттогава съм си втълпила, че не мога. Вече като пораснах, започнах да се справям по-добре когато ме изпитват, но когато играем гледам само топката да не попада в мен, а ако ми се наложи да играя започвам да треперя, сковавам се и от притеснение не мога да играя. Но понякога започвам да си мисля, че май не съм толкова зле колкото си мисля. Например веднъж господина ни накара да тичаме до коша и да се опитваме да вкарваме топката там. И първия път не вкарах, защото се притеснявах както винаги. Но втория път успях, при това с голяма точност. Тогава сякаш ми се вдигна самочувствието и на следващите пъти пак вкарвах със същата точност. И съм забелязала, че на мен ми трябва някой да ми каже колко добре се справям, но и да е искрен с мен. Мисля си, че целия проблем се корени в притеснението ми, а не в това че не мога. Как да го преодолея това гадно притеснение???
    ..::Човек никога не знае::..

Топката като попадне в тебе няма да те изяде. Просто играй и се забавлявай.

Добре де.. разбирам да си на състезание, ама ти си играеш във физическото и си се забавляваш.. Защо трябва да се притесняваш?

GIVE... but don't allow yourself to be USED..
    LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
    TRUST... but don't be NAIVE..
    LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    От кой се притесняваш? От съучениците? От преподавателя?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Трябва да си непукиста.За да си спортист ти трябва характер.Ти щом се притесняваш от 20 човек на кръст,представи си кво им е на футболистите по първенствата,дето не 20,а 20 хиляди души крещят и те трябва да реагират хладнокръвно във всяка ситуация..

Трябва да си непукиста.За да си спортист ти трябва характер.Ти щом се притесняваш от 20 човек на кръст,представи си кво им е на футболистите по първенствата,дето не 20,а 20 хиляди души крещят и те трябва да реагират хладнокръвно във всяка ситуация..
    Че някой път по стадионите се събират не 20 хиляди човека, ами към 70, 80 хиляди. Като прибавим и тези, които седят пред телевизорите...ехее аз до толкоз не мога да броя. И като си представиш, един играч като сбърка, колко псувни отнася, а ти се притесняваш да хванеш топката пред 10 човека на кръст

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Не знам кой клас си , но аз когато бях някъде 2-3 клас , ме беше много страх топката , помня , че като играехме народна , само се пазех и изобщо - хвърлят ли ми топка - беж . Преди бягах що-годе добре , но от 5 клас нагоре и до сега ужассс .. аа , вече не ме е страх от топката-обожавам я даже . И така .. според мен бягането няма нищо общо със спортта , обожавам баскетбола и си играя с удоволствие , особенно ми е приятно , когато си играя с наши хора .. не мога да се похваля , че съм кой знае колко добра , но с повече тренировки и увереност , дори и на шега - се подобряваш ! Така че махни си тая грозна мисъл , дето си си втълпил/а , че си физкултурен инвалид и така ..

агрр ... когато бяхме до 8 клас играехме на народна ..
    (тц ... еее голям изруд бях, а в началото бях като тебе ...)
    Тей, че нищо не може да ти направи топката, освен да те удари, но тва вече от теб зависи

зависи за коя игра с топка говориш... като бях малка и аз се стрясках така... после осъзнах,че никой няма да ми се подиграва,нито нищо от този тип и започнах да играя... Честно,наистина се забавлявах! ...
    Пробвай,нищо не губиш... Малко спортна злоба и си супер!
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Хм аз мразя ФВСто..Особено когато играеме волейбол ,а ние само това правиме 8ми клас съм и ми е противна тази игра не я мога и не ми харесва !! Незнам как е при вас ,но при нас когато играеме с\р друг клас и ако изпуснеш топката и губи отбора заради тебе и почва едно викане и сърдене...затова и не играя!!

Цитирай Първоначално написано от cvetinka94
    Хм аз мразя ФВСто..Особено когато играеме волейбол ,а ние само това правиме 8ми клас съм и ми е противна тази игра не я мога и не ми харесва !! Незнам как е при вас ,но при нас когато играеме с\р друг клас и ако изпуснеш топката и губи отбора заради тебе и почва едно викане и сърдене...затова и не играя!!

Кофти е ,но на всеки се случва да изпусне топката ) няма да се шашкаш и ти ,.. просто усмивката ,уверена ии си играй да не ти пука

ПП. Как си "94" (пише в ника ти) , а си 8 кл. (извинявай,не се сдържах) !
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Цитирай Първоначално написано от cvetinka94
    Познати са ми тези детски истории,и аз за това играя рядко...Ама не съм виновна,че не ме бива във волейбола?
    Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
    Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
    Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!

Взимаш 1 топка, намираш 1 стена иии в зависимост от това какво играете се опитваш да правиш движенията, за да ги подобриш )

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Отпусни се и играй както можеш.Никой не те гони все пак,а и тичай колкото можеш,не се назорвай само и само да си първа.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Знаеш ли колко пъти съм изпускал като стрелям на баскет Ако всеки път ме биха, щяха да сме се килнали Спокс, нищо няма да стане =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си