- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли лъжата,място в приятелските отношения ?
Интересни са ми вашите виждания![]()
Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !
Кратко,точно,ясно - НЕ.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Естествено,че няма..
Приятелството се гради върху доверието и верността,а лъжата няма място в нито едното,нито другото..
Не мисля,че някой ще подкрепи лъжата..
Защото тя рано или късно излиза наяве,а след като се разбере това надали приятелството ви ще продължи..
Поне аз така си мисля..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
наивни хорица... разбира се , че има дори за да го предпазиш от нещо, за благородна лъжа чували ли сте ?
![]()
ахахаха и к'во, благородната лъжа боли повече, отколкото обикновената. Лъжеш ПРИЯТЕЛЯ си, дори с благородна цел, създаваш илюзия, с която той живее ислед това той научава истината, илюзията се разбива и го боли 2 пъти повече. сеш се ?Първоначално написано от brum21
Лъжата няма място в приятелството. Както казаха то се гради на доверието и верността. В доста от случаите точно лъжата е причина за разрухата на приятелството. Ненавиждам лъжите, а пък особено благородните. Признавам само истините![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Би трябвало да няма.. но не винаги е така![]()
http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
за сигурни пари от интернет
Ами,не,няма място,ама кой ги спазва тия работи...![]()
Цялата идея на благородната лъжа е да си предпазиш собствения задник. Адски е лицемерно. Лъжа те, ама е за твое добро. А ако някога разбера, че този човек ме е излъгал, ще ме боли повече, отколкото ако ми беше казал.Първоначално написано от brum21
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от GD
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Няма такова място. Но в повечето случаи на хората не им пука вече... Правят каквото си наумят и после, като разбереш истината им казваш "Защо не ми каза?" и те "Исках да те предпазя"... Т`ва е супер гадното.![]()
Първоначално написано от gabri3lla
Не естествено,а това с благородната лъжа е най-голямата глупост...С приятел трябва да се отнасяш така,както искаш да се отнасят с теб-на теб ще ти ли е приятно,примерно,ако си болен/а от нещо,да не ти казват и да го прикриват "благородно" ?Не мисля.
Първоначално написано от gabri3lla
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Понякога съм лъгала приятелките ми за дребни неща, но никога най-добрата!
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...