- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 'Индивидуална' диета?
Значи по принцип всеки човек от различни неща напълнява. Възможно е някой да напълнее дори от плодове и зеленчуци. Та, чувала съм, че в София правят някви такива изследвания, за да ти кажат специално ти от какво напълняваш. Някой чувал ли е за тях?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Да, чувала съм за това. Интересно звучи, но според мен е поредната рекламна зарибявка, целяща да ти вземе парите.
Истината е, че когато човек се храни балансирано, спортува и поддържа ума и душата си чисти и спокойни, той винаги изглежда добре и има хубаво тяло... дори и това хубаво тяло да не е точно като това, което гледаме по списанията.
Плюс това, не мисля, че ако ми излезе, че не напълнявам от моркови и шунка (например), бих била способна да издържа дори седмица, ядейки основно това.
all day... all night... what the fuck?!
На мама една приятелка мн отслабна чрез някакъв ВЕГА тест ,но ето ти информация http://vega-test.com/ сама да видиш за какво става на въпрос,че и аз мн не съм наясно
^Moже би точно за това става на въпрос, но да видим, може да се окаже, че някой си е правил такъв 'тест'![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Приятелка си го прави - не отслабна.
Смисъл те ди дават ОГРОМЕН лист с неща които да не ядеж. Ако го спазваш за дълго може и да отслабнеш малко.
На нея и бяха казали да не яде домати, че пълнеела от тях.
СПОРЕД МЕН, са глупостиНе си давай парите само.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
хаПървоначално написано от Aniiiii
на една приятелка и казаха същото- да не яде домати
Но и тя не отслабна
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Няма такова нещо като „най-добрата диета“ или „диета чудо“, универсална диета, която работи за всички. Диетите следва да бъдат адаптирани според индивидуалните нужди.
леля ми имаше този апарат с който се прави теста и много нейни приятелки отслабнаха така леля ми не но тя и не го ползваше много а за самия апарат той показва кое разграждаш лесно и кое не обаче струва 80кинта да си направиш такъв тест и ако спреш да ядеш тези храни от които дебелееш след 1година горе долу трябва пак да си направиш теста защотоорганизма ти вече сигурно ще се нуждае точно от тях а другите ще станат безполезни
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Един приятел си беше правил преди 2 години и му бяха казали,че не трябва да яде грозде и да пие бира.И наистина щом ги спря започна да отслабва![]()
![]()