Хмм искам 2 или 3 деца, задължително и момче и момиче :Д. Външният вид зависи и от бащата, които е неясен, така че няма да коментирам :Д Иначе бих ги насърчавала да се стремят към това което искат. Още от малки бих ги записала на някакъв спорт - баскетбол, бойни изкуства, плуване, за момиченцето може и танци или гимнастика. Но това само ако искат де. Аз много съжалявам, че не съм била записана на гимнастика примерно, но не мисля д прехвърлям моите амбиции върху тях. Както и бих ги насърчила да се насочат към музикален инструмент или някаква школа по рисуване. Искам да имат полезни хобита, а не да висят пред компютри и да значт рекламите наизуст. Ще им направя карти в библиотеката. Ще ги възпитам да са напълно откровени и честни с мен, защото мисля, че тези отношения родител-дете са най-добри. И съответно като ми каже, че е пропушил/а няма да им се карам или забранявам, а ще обясня с какво това вреди на здравето им и че ще им докара много повече проблеми. Предпочитам детето ми да ми се обади и да ми каже, колко много е изпило, за да мога да го прибера, а не да ми повръща по градинките и после кой знае как да се прибира. Като излиза да знам къде е, с кого е и кога ще се прибере. Още от малки ще има разясня, че могат да канят в къщи приятелите си по всяко време, с преспиване или без, защото предпочитам да ги опозная. Въобще още мноого неща, които се надявам да не забравя :ДД А колкото до име.. За момче може би Александър, Ивайло, Кристиян. За момиче - Катерина много ми харесва, както и Милена <3, но няма кой знае колко варианти за обръщения.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on