Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
Цитирай Първоначално написано от Greennight
Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
Цитирай Първоначално написано от Greennight
Попринцип силно се колебая дали да имам деца,но ако имам искам да са 2 момчета,или 2 момчета и момиче Предполагам,че на външен вид ще са със светли очи и кожа-защото цялата рода сме светли(аз съм с пъстри(зелено-кафяво-жълти очи)) и освен,ако майката не е много мургава(аз не си падам по такива) най-вероятно ще са светли... Искам да ги образовам достатъчно добре и да ги насочвам там,където са добри,за да имат добър старт в живота.От малки ще ги оставя да си изберат и ще ги запиша на някакъв спорт.Тва е в общи линии
Между другото,това,че вие с майката,примерно,сте светли,не означава,че децата ще бъдат такива.
Майка ми и баща ми са тъмни,а аз съм светла.Пълна разлика,все едно,че сме от различни континенти.
Никога не е сигурно...Именно за това казвам "предполагам".Рядко при съвкупление на негри става скандинавче,да не кажа и никога,както и обратното.А на мен рядко ми се нравят мургави жени,така че най-вероятно ще са поне със светла кожа...
Тва не значи,че ако ми дойде Джесика Алба да речем ще я пропусна Иначе при теб предполагам,че ако не родителите,то поне бабите и дядовците са светли,ако и ти си светла.Имам доста познати,които по очи,коса и кожа са се метнали не на родители,а на баби и дядовци