- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво би те накарало да се влюбиш от пръв поглед?
Като гледам май ще описвам вече преминала ситуация, но поне ще е по-лесно и абсолютно реално. Всичко, което е изброил автора в купом ме кара да се влюбя в някого.
Черна коса, зелени очи, изчистен стил на обличане, някой нестандартен елемент към "визията" пирсинг или пръстен.Първоначално написано от selenium
Загадъчно. Което да ме провокира. Да ме накара наистина да искам да го опрозная.Първоначално написано от selenium
Самоувереност, но с прикрито самочувствие. Независимост от околните. Нежелание за доказване пред другите. Това когато го видя в някого наистина може сериозно да ми привлече вниманието. И като цяло отсъстието на логични действия.Първоначално написано от selenium
Ооо да, много харесвам плътен, нисък и спокоен глас. Звучи адски възбуждащо. А за думите - те трябва да отговарят на действията.Първоначално написано от selenium
И тя също. Повече влиае на моето настоение към случващото се. Ако съм превъзбудена, щастлива и ентусиазината е много по-лесно да се влюбя.Първоначално написано от selenium
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.