.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Проблем

Проблем

Значи на 15 години съм и имам проблем ! В ерекция , пениса ми достига до 8 сантиметра и като свършвам излиза прозрачна и мазна течност! Искам да попитам какво е това и кога ще имам сперма! Окосмявам се около пениса и подмишниците и също така имам много мъх по лицето и мисля дали да го махам. Ако някой е имал същия проблем да ми отговори!

ако толкова пък се притесняваш.. отиди на уролог

и да вземи си обръзни мишниците и девствения мустак че момичетата много не си падат по това ^^

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Нарича се пубертет

zooyork ли къв си , девственото мустаче и МЪХА по лицето нямат НИЩО общо! Мустака още в 6 клас си го обръснах !

Цитирай Първоначално написано от Kirofushnqta
    zooyork ли къв си , девственото мустаче и МЪХА по лицето нямат НИЩО общо! Мустака още в 6 клас си го обръснах !
    П.С. женско съм ;д

Град
    Hueco Mundo
    8 сантиметра ли?

На 15? И спермата ти е прозрачна?

Отиди на уролог. Възможно е да имаш някаква болест.

Каква може да бъде тя и опасна ли е ? И малко ме е срам да кажа на наще , защото имам чувството че ще ми се исмеят !

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от Kirofushnqta
    Каква може да бъде тя и опасна ли е ? И малко ме е срам да кажа на наще , защото имам чувството че ще ми се исмеят !
    Винаги може да е опасна.

Прозрачна сперма - това въобще не звучи безопастно.

По-скоро говори с баща си, мисля, че повече ще може да ти влезе в положение отколкото майка ти.

Така е, всеки пол с дертовете си!

Това не е сперма ! Нещо друго е .. Мисля , че на скоро някой ми беше казал ,че преди навлизане в пубертета като свършваш ти излиза тази прозрачна течност ! Мое мнение е , че в момента навлизам в пубертет , защото нито ми е мутирал гласът , нито нищо ..

Според мен не е кой знае какво. Чел съм доста книжки на такива теми и там пише че спермата може да бъде както много гъста, така и много рядка, от бяла до жълта и до прозрачна !!!Аз също изхвърлям нещо прозрачно. Възможно е да е свързано с пубертета както ти казваш.

Цитирай Първоначално написано от zooyork
    ако толкова пък се притесняваш.. отиди на уролог

и да вземи си обръзни мишниците и девствения мустак че момичетата много не си падат по това ^^
    ДЕВСТВЕН МУСТААААААКК Само да ми падне,сладур
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Изродиииии, кво го плашите момчето. Спермата може да е от белезникава до прозрачна, от гъста до водниста.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

вечер преди да си лягаш го овивай в водорасли за да порасне. яж кучешка храна за да се сгасти не гледаш ли по ТВ рекламата за твърдо аки?

вечер преди да си лягаш го овивай в водорасли за да порасне. яж кучешка храна за да се сгасти не гледаш ли по ТВ рекламата за твърдо аки?

Предполагам че имаш рак на левия тестис и ще умреш до 5-6 месеца такаче както казаха по горе яш кучишка храна за да имаш твърдо аки!

Имаш голям проблем, драги - влизаш в пубертета!
    (>O_o)>

Благодаря на "mlakniwe2" и "Kameliq" !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си