- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Това зъбобол ли е?
Знам,че темата не е за тук,обаче ако чакам да ми отговорят в раздела нищо няма да стане.За това се извинявам.
Значи...преди 2-3 месеца може би ми падна пломбата,но когато отидох да търся зъболекарката ми,все я нямаше или беше на операция.Тогава не ме болеше нищо и си казах "Ок,ще отида някой друг път".От няколко дена започна да ме боли,а когато ме заболи усещам и болка в лявата част на тила.Един приятел каза,че сигурно е някакъв нерв,който съм засегнала в зъба и за това ме боли и тила...Не искам да се панирам предварително,но дали е възможно да е някой тумор заради това,че усещам такава странна болка?Зъба е в така...бая лошичко състояние и в събота съм на зъболекар,но се надявам да не е много сериозно.Ако попитам зъболекарката за тази болка в тила дали ще е достатъчно компетентна,за да ми отговори?
Вие имали ли сте такава болка?И без бъзици,защото се притеснявам,моля ви.
От зъб знам, че могат да те болят доста неща, по - добре отивай, че да не стане пулпит.
n00bs
Това се нарича супер точен cumshot.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Първоначално написано от Pwnmaster
![]()
![]()
![]()
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от SuNsEt
Ходи си на зъболекар, защото това със зъбите не е шега работа.. Мога да ти дам пример как една моя позната така се сдоби с тумор в главата..
ООоо да.. ако зъболекарката не е компетентна, кажи ѝ да си скъса дипломите.
/сега да не вземеш да се панираш.. :d /![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Не е много удачно да стоиш доста време ей така когато е паднала пломба.
И аз съм я усещала тази болка, само разликата е, че през няколко месеца имам насрочени часове и хич не бях забелязала, че ми е паднала пломба и се чудех и се маех защо ме боли толкова.
А и дет се вика, търсиш едно, намират ти друго.
Винаги ходя при зъболекаря заради нещо друго, а той ми намери някой друг болен зъб![]()
Събота е утре, така че успех![]()
Няма начин да се е стигнало до нервите, ако имаш само кариес.
Ако се е стигнало до нервите вече имаш пулпит.
Тогава би трябвало да пищиш всеки път когато докоснеш с пръст или храна (за черинка и с други неща) болното зъбче и не можеш да объркаш откъде идва болката.
Ами когато ям от страната на болния зъб не чувствам болка.Не ме боли супер много...Просто ми направи впечатление,че когато усетя по-силна болка,усещам и рязка болка в тила.Днес зъба не ме е болял,нито съм чувствала болка.
Само да отбележа,че до преди няколко дни имах цяла седмица високо кръвно и ми беше лошо,болеше ме главата(но от пред) и ми се виеше свят.Възможно ли е когато ме боли така да ми е паднало кръвното и да няма нищо общо със зъба?
SuNsEt
не искам да те плаша но това е за операция !