.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Викане

Викане

По Музика ни дадоха да учим някакви две песни. Едната я научих за 5 минути, а другата (Рипни Калинке) немога да я науча, питам майка ми. Тя пък ми отговаря да съм спряла да се ядосвам и , че щом казвам че немога да я науча разбирасе че няма да я науча. Прочитам песента отново и отново не ми влиза в главата казвам на майка си , а тя ми отговоря с някакво си конско, че щом било в материала значи би трябвало да мога да я науча, имала съм компютър вместо да слушам диско (НЕНАВИЖДАМ диското - де да знам откъде й е хрумнало че въобще знам , че съществува нещо като диско) цяла вечер ми да я намеря в интернет, че щом не сме слушали народна музика то в училище поне да ни учат и завърши виковете с "лигльовци" . Неразбирам защо започна да вика просто поисках помощ да науча песента.
    I'm about to lose my mind
    You've been gone for so long
    I'm runnin' out of time
    I need a doctor, call me a doctor
    I need a doctor, doctor
    To bring me back to life

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А ти как мислиш,че майка ти може да ти помогне за песента?!
    Намираш песента в нета,слушаш я няколко пъти като в същото време следиш и текста и готово ...
    И наистина си лигльо/лигла ... Усетил/а няк'во мижаво затруднение и бяга при мама по 100 пъти ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на ysmivka
    Ами изнервила се е.
    За една песен наистина няколко пъти си отишла при нея...
    В крайна сметка научи ли я песента?
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    София
    Майка ти е права.
    Концентрирай се.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Може би не и е било ден на майка ти...апък и тя наистина не може да научи песента вместо теб. Почти на всеки му се е случвало това по разчилни предмети...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Майка ти е права.. Как не можеш да научиш една съвсем обикновена песен - концентрирай се и ще видиш,че песента е хипер лесна за учене.. Аз даже въобще не съм я учила,но още първия път,когато я чух я запомних.. Просто вникни в смисъла на думите и текста и готово..
    А иначе недей да занимаваш с такива простотии майка си ... Тя има доста по-сериозни проблеми в сравнение с твоето..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Чак пък такъв проблем да е едната песен.. наистина пусни си я няколко пъти и ще я научиш... а и честно казало, песента си е супер лесна, аз преди колко години съм я учила, още я помня... а и според мен майка ти за да реагира така сигурно си я провокирала с нещо друго по-рано и на нея и се е натрупало...

п.с. ако за една песен мрънкаш, не ми се мисли за кандидат-студентските изпити какво ще е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си