- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам гадже, ама няма как!!!
От заглавието се разбира за ко става въпрос. Просто няма от къде да намеря момиче, което да ми харесва. В квартала ми съм ходил с едно момиче, ама то не беше сериозно само сме се прегръщали, но не съм се целувал (за което също ми е тъпо). В мойто даскало, ако не пушиш, пииш, не си няккъв свръх богат, не се бииш и не слушаш чалга няма как да си "известен" и да познаваш много хора, за това знам само момичетата от нашия клас и те изобщо не ми допадат. И ся някой излез туй- унуй е как да изляза кът съм 7 клас и постоянно тр уча то през седмицата даксало абсурд да изляза някъде пък събота и неделя съм на уроци и след тях тряя уча за следващия ден. Б*х го тъпия живот ко да прая?![]()
![]()
Go fuck a rubber chicken.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
правопис
7 клас?! И вече се притесняваш ?![]()
![]()
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Имаш още много време, ще си намериш, не се коси![]()
--------------------------------------------------------
а така,сега ти е важно да си изкараш оценките,за всичко си има време :]]
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Ох, поумней, нз.
Чудя се на такива хора дето псуват живота и "бах, колко е тъп"
Приличаш ми на онея момчета, дето просто го нямат излъчването и харизмата за лидери и се оправдават с чалгата, биенето и т.н.
Пълни глупости са т'ва.
Най-вече се шокирам как си си избрал някакъв стандарт на ученолюбив човек, и роптаеш срещу него.
По-добре влез в собствената си кожа и се чувствай добре в нея. Имам предвид, харесвай се, какъвто си, че учиш, че ходиш на уроци. Или ако не можеш да го направиш, просто смени стандарта, ако смяташ, че "не е за теб".
Най-смешни са ми хора, които правят всичко "по калъп" и/или "проформа", но после се оплакват, че нещо не е както трябва. Ако толкова искаш да си като всички простачета зарежи уроците - и без друго не виждам огромна полза от тях, съдейки по начинът на изразяване.
И не бездействай. Ако толкова искаш приятелка общувай, търси си интересни теми за разговор, не се оправдавай само, все едно вината за неуспехите ти е някъде "отвън".
Иначе "бах го в тъпия живот". Не ти е тъп живота, ами ти си тъп. Не знам какво чакаш и наготово ли да ти падне?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Като чета ти чета какво си писал и без чалгата пак нещо ти куца писането.![]()
Не съм се трудил да пиша, както трябва, защото това е единственото ми свободно време от деня и не искам да го пропилявам, и то на компютъра, в мислене как да се изразя по- добре и пунктуация и такива работи. Сякаш не ми стига.Първоначално написано от jghgh
За това, че не се харесвам такъв, какъвто съм си тука намирам малко смисъл, ама не искам да си сменям "стандарта", защото от части съм доволен от оценките си, но от друга страна просто не ми остава свободно време за друго и това ми е проблема. И изобщо не се оправдавам с пушенето и биенето, защото това наистина си е така- моето училище е някакво супер гъзарско такова и не ме кефи нито то, нито хората вътре в него...Явно трябва да си приема живота такъв, какъвто си е ии предполагам, че в 8 клас, в новото училище сигурно ще имам повечко свободно време, и може да срещна някое момиче, което ми допада....![]()
![]()
![]()
Сорррка, явно не съм те разбрала правилно.
Помислих си че си страхлив да бъдеш различен от това, което си, обаче се пънеш и позьорстваш да бъдеш от "биячите" и т.н., въпреки че не ги харесваш - главно заради езика - "бах тоя живот" или "тряя уча, пълен абсурд" и т.н.
Така де, ако не си гъзар, не се навличай в тая кожа, особено ако не ти отива. Въпреки че, честно казано, не виждам нищо добро в това да си "гъзар", особено ако включва чалга стандарт, биене, "нахакан" език и т.н.
И все пак не вярвам че няма едно свястно момиче в училището ви, което да заговориш или да предприемеш действия ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Както се казва "Добре дошъл в клуба!".Когато бях седми клас и аз учех много и нямах свободно време , но сега разбирам , че така е било по-добре.Първо гледай бъдещето си и това какво би могъл да направиш за него , а момичето , сигурна съм , че ще го намериш.Когато смениш училището ще срещнеш нови хора , първата година може да ти е трудно ,но се свиква.А когато срещнеш нови хора ще се появи тя (момичето ти).
леле е какво толкова като си нямаш гадже? аз нямах до края на ваканцията (седми за осми клас) пък сега през месец ги сменям.. разбира се след като съм изкарала определено време с даден човек и месец след като съм скъсала с този човек съм тръгнала с нов .. а и учи нищо няма да ти стане,че после в гимназията .. господи не ми се мисли ..
ощее Мъничьк ...А момичета знае да подбира![]()
Да Не Мислиш Че Някоя ще Иска 13 годишно Дете за Гадже![]()
Я порасни пьрво![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Пфф,момиче я се осъзнай малко..Първоначално написано от snekity94
Аз мога ти кажа,че на мен първия ми приятел беше точно когато бях 7 клас,аз също имах много да уча и не се виждахме много често.. Но това няма значение..
Мога да ти кажа,че няма значение на колко години е момчето.. (;
И както виждам по правописа ти,и ти не си много голяма "какичка"
П.П. - Не бързай ,всичко с времето си (;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Еее не.. Всичко живо на 13 вече е почнало да си търси гадже. Тва да не е някаква нова мода бе ?
![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Това да ти е последния такъв коментар. Understand?Първоначално написано от MuRocLaW
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не ти личи много, че учиш![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Тъкмо щях да си кажа : " какъв е тоя сдухар " и чета,че си 7 клас. Живота бил гаден а ? И защо да е гаден ? Щото не можеш си намериш гадже .. пхахаха.Не си видял ти гаден живот за тва така говориш,пич.
Лидер може да cтане всеки,който го иска наистина,защото лидерството е начин на мислене.jghgh
Приличаш ми на онея момчета, дето просто го нямат излъчването и харизмата за лидери
Почни да се биеш, да пушиш, да слушаш чалга и да се обличаш добре. Ще ти се лепят много![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Всичко което правиш е да се оправдаваш.
Много добре помня какъв е материала за седми клас. Почти не бях седнала да напиша някоя домашна по български или математика и определено не се скъсвах от учене и балът ми беше солидно добър. Та който ми каже, че тогава е било времето за учене, да си лежи над учебниците. Ако искаш момиче, се дръж като мъж, а не като мухльо. Можеш да изпъкнеш много повече с това, че не пушиш, ако си забавен и можеш да контролираш ситуацията, отколкото с това, че пушиш. Спортистите пушат ли? Пият ли? Не, ама момичетата им се лепят.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Лидерството е съвкупност от много качества. Може да имаш идеите и знанията, но да нямаш самоувереността и първата нападка или сблъсък с други мнения да те откажат. Но се отклонявам от темата с този пост, за което се извинявам.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
--------------------------------------------------------
В 7 клас е много важно да изкараш изпитите и да влезнеш в добро училище. Недей гледа нито гаджета, нито мизерии сега. Само ше си изгубиш времето. Събирай се съботи и недели, когато нямаш за учене в квартала да риташ, и тва е.
Моята история е подобна на твоята, но след 8ми клас всичко се оправи и завъртя на 180 градуса. А това да нямаш гадже в 7ми клас е повече от нормално.
Temet Nosce
벨야카
Един съвет от мен. Ако искаш сериозна връзка изчакай до лятото. Ще си завършил, ще излизаш повече. А и ще имаш повече време за срещи с момичето.
А иначе, ще намериш някоя със същите интереси като теб. А пък според мен няма да е проблем след като си научиш(някъде предполагам до 16 часа) да излезеш навън. Защото така си се затворил в себе си и няма как да ти хареса момиче кат мислиш само за уроците!!!!
Аз пък мога да ти кажа че не цигарите, пиенето и гъзарията те правят ''известен''. Аз сега съм 8ми клас и като теб миналата година залягах над ученето, но не по всичко, а само по балообразуващите предмети и накрая си издържах изпита и си влязох. Иначе тогава, имаше само едно момче от което се вълнувах и впоследствие станаха нещата лятото .. както и да е .. Имам впредвид
1во - Живота не се върти около ученетоВярно е че тряа се понапънеш, но тва не значи че тряа да учиш до такава степен че да нямаш време да излезеш
![]()
2ро- Относно момичетата, мисля че просто не си открил някоя, която да ти хареса достатъчно. А и да си открил, не забравяй че и ти трябва да направиш с нещо.. Гаджета от небето не падаттрябва да можеш да общуваш с едно момиче - да я разсмиваш, да изпъкнеш от останалите .. според мен точно това ще я впечатли, не гъзарията .. Е всъщтност, ако и тя е няква такава надута- най много да те отреже, така че по-добре се насочи към някое свестно момиче.
ъмм и 3то- какво като е на 13 .. Нормално е да иска да има повече контакти с момичета .. Имам приятели които до 9ти клас гледат само да си цъкат CS или да си се събират момчешката тайфа така че няма лошо![]()
The best part of me is hidden..