.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    И защо го искаш това гадже? Сериозно, изреди ми причините, поради които ти е толкова наложително да си имаш гадже, та даже живота ти е гаден. Защото "всички други" имат? За имидж? За повдигане на самочувствието?

Разбирам да си харесал някое девойче и да искаш да си гадже с Нея. Но ти търсиш просто някоя. Да има. Не се случват така нещата.

Както казаха по-горе - гледай си учението и приятелите. Ще дойде време - ще си харесаш момиче. Не превръщай търсенето на гадже в самоцел.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Аве какво ма изкарахте някакъв дето не мисли за друго освен за учене. ГЛУПОСТИ. Ученето ми е било винаги на второ място след забавлението. Вярно, че уча с 1-2 часа примерно повече от другите, но просто с тея допълнителни уроци ми дават и допълнителни домашни и така всичко става по две и просто нямам време. :P

Повярвай, не ти трябва точно в момента. Гледай си уроците и тва е. Хем разправяш, че нямаш време за нищо, хем искаш приятелка. Нали се усещаш, ще щом си намериш, ще трябва да излизате заедно, а ти трябва да учиш. Не мисля, че такава връзка ще издържи дълго.
    Big or small, lies are lies !

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Споко бро,може още дълго време да не срещнеш такава така че бързо свиквай
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Недей точно тази година да се занимаваш с любовни "терзание",освен ако не искаш да влезеш в добро училище и да получиш доста добро образование.. И все пак няма как да не ти остава време за излизане.. Всички сме минали по този път ,и на мен лично ми оставаше доста време за излизане и за забавление..
    - Учи си,но не по цял ден,както и твърдиш.. Излизай,забавлявай се.. Направи така,че времето ти да е достатъчно за всичко,което искаш да правиш..
    - Запознай се с нови хора.. И така покрай тях ще се запознаеш с момичета,и все с някоя от тях ще се "влюбите"..
    - Недей да се вманиачаваш толкова в мисълта,че нямаш гадже.. И недей да го използваш като цел за комплексиране и депресация..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Човек да се смее ли, да плаче ли...
    6-7 клас и се гордеят, че пушат, пият и правят глупости. Това за мен са пълните идиоти, от които няма нищо да стане след време.

Ти си учи, гледай да учиш по някаква професия, пък в последствие ще се намери момиче, което ти допада. Тези, които ги описа в твоето училище, просто без коментар. Остави ги ти тях...

Аз до 12 клас нямах приятелка. И какво? Не съм умрял, даже след това ще си кажеш, че си по-добре без приятелка, но да не ти убивам сега надеждите.

На 13 години не виждам каква връзка очакваш. Някаква авантюра или нещо сериозно? Защото на тази възраст освен кратка авантюра друго не виждам. На тези години момичетата(а и сигурно, и момчетата) не знаят какво искат. Само ще си губиш времето в момента, така че учи си, излизай с приятели и до там. След време сам ще осъзнаеш, че на тази възраст наистина не ти е трябвала приятелка.

А колкото до живота. Все още нищо не си видял от него, за това не го критикувай точно сега. Като завършиш ще ти се иска пак да учиш
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Това са оправдания, нямам време да ти обяснявам защо.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

прочетах темата до някаде и викам да драсна 1 коментарче
    не разбирам какво толкова учите аз в 7 клас излизах с приятели и ходех в фитнеса родителите ми казваха да уча за испитите но потготовката ми за испитите ми бяха 1 тест 50 задачи по математика и 2 по български
    и какво стана на испитите
    4.70 математика
    5.07 БЕЛ
    за сравнение някои от моите приятели се скъсаха от учене имаха по добър успех но на испитите искараха с 1 единица по малко от мен трябва да се учи да но не колто теб вярно това ще опредили част от бъдещето но така забравяш да живееш или после социалния ти живот ще е прецакан поне така стана с някои от моите приятели вече си седят в къщи и излизат мн рядко

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от eminem95
    прочетах темата до някаде и викам да драсна 1 коментарче
    не разбирам какво толкова учите аз в 7 клас излизах с приятели и ходех в фитнеса родителите ми казваха да уча за испитите но потготовката ми за испитите ми бяха 1 тест 50 задачи по математика и 2 по български
    и какво стана на испитите
    4.70 математика
    5.07 БЕЛ
    за сравнение някои от моите приятели се скъсаха от учене имаха по добър успех но на испитите искараха с 1 единица по малко от мен трябва да се учи да но не колто теб вярно това ще опредили част от бъдещето но така забравяш да живееш или после социалния ти живот ще е прецакан поне така стана с някои от моите приятели вече си седят в къщи и излизат мн рядко
    ^ И с този си правопис си иЗкарал 5.07 на иЗпита по БЕЛ?? Каква ви беше задачата? Да си напишете името ли?

П.П. Няма да коментирам това ,че и един пунктуационен знак не видях :XXX

--------------------------------------------------------

ейй защо си се притеснил?та ти си едва 7 клас.Е,няма да е лошо да излизаш от време, но все пак.. не се коси за това,че си нямаш приятелка.Спри да търсиш,и тя сама ще се появи.Сега залягай над ученето,но не прекалявай,че да не ти лепнат прякор "Зубър"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Погрижи се за тялото си.
    Стани отличник.
    Купи си някакви ризи.

Добра алтернатива е.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Кво ти пука като си 7 клас...и аз съм 7 клас ама си излизам и т.н. ..... кво все учиш лии ??? Ем тогава си остани с ученето... момиче или учене?? Може и двете просто си разпредели времето

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Еми като нямаш време просто изчакай осми клас.Не е кой знае каква философия да се сетиш

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    И аз си търся гадже! 11-ти клас съм! Аз съм добро момче-не може всички момичета да си падат по лоши момчета

Мега фен Аватара на sasha_90
    Животът ти изобщо не е тъп.Не казвам,че е и забавен,но на един 13 -годишен ученик това му е работата-да учи,да учи и пак да учи.Не гледай какво правят връстниците си,не се води по моди.И сред моите връсници са модерни едни неща,но това не означава,че ще ги имитирам.Освен това нормално момиче не би се гордяло с гадже,което пуши,пие и живее по дискотеките.Гледай себе си и това,което е редно да правиш.На всичко останало ще му дойде времето.

Като начало си седни на задника да учиш! ;]

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Искам гадже, ама няма как!!!

Цитирай Първоначално написано от peroto
    От заглавието се разбира за ко става въпрос. Просто няма от къде да намеря момиче, което да ми харесва. В квартала ми съм ходил с едно момиче, ама то не беше сериозно само сме се прегръщали, но не съм се целувал (за което също ми е тъпо). В мойто даскало, ако не пушиш, пииш, не си няккъв свръх богат, не се бииш и не слушаш чалга няма как да си "известен" и да познаваш много хора, за това знам само момичетата от нашия клас и те изобщо не ми допадат. И ся някой излез туй- унуй е как да изляза кът съм 7 клас и постоянно тр уча то през седмицата даксало абсурд да изляза някъде пък събота и неделя съм на уроци и след тях тряя уча за следващия ден. Б*х го тъпия живот ко да прая?
    Изчакай малко да пораснеш и да си смениш училището града или квартала
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Продължавай да си учиш, за да можеш да влезеш в хубаво училище. Чак след това започни да мислиш за момичета и т.н.

Пък и на всичкото отгоре 7ми клас - пиене, пушене... Т'ва е голяма глупост ...

А ако ти толкова искаш да си като тях - стани като тях, но после много ще съжаляваш, защото по-нататък в живота ти, едва ли ще е от значение с кой си бил, къде си бил, какво си правил и най-вече
    колко популярен си бил ... Просто ме удивляваш с мисленето си ...[/i]
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

ха,кво по цял ден седиш у вас и "учиш" (100% сигурна съм,че половината време висиш на компа и ядеш...) аз съм 7ми клас също,имам време за учене,всеки ден тренирам (без изключение) и излизам навън с приятели...всичко е до това да намериш време за всичко,пробвай някой път да си направиш график за всичко и ще видиш колко е лесно
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Град
    In your sick brain.. :)
    Хора, я се успокойте малко!
    Щом като е готов за гадже и иска такова...
    какви сме ние, че да го разубеждаваме?
    Естествено, че сега е по-важно да учи.. но ми се струва, че малко го комплексираме?
    "Порастни.. "
    Изтъркана фраза.

Пич, и на мен ми беше супер сдухано в седми клас.. ама се оправих де Изтрай - като станеш осми клас нещата ще се променят.
    Сега имаш да учиш за външно оценяване (i guess), трябва да те приемат в някоя добра гимназия.. и пр.

Най-важното - не се оставяй да бъдеш "модерен".
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Аз лично познавам такива дето са залягали над уроците и сега си вадят лудите пари и си живеят живота, така че сам си прецени, дали ще отделиш малко повече време за учене или ще гониш кухи лейки.

Човече сега трябва да си изкараш оценките и да влезеш в хубава гимназия и после си гледай кефа ... Живота е пред теб
    http://www.facebook.com/groups/pi4at/ Присъединете се в най-яката група на света !!!

Повече от фен Аватара на peace95
    u kiddin` ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Smile Spoko!

Кирилицата е задължителна

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-11-2012 на 13:12

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от snekity94 Виж мнението
    ощее Мъничьк ...А момичета знае да подбира
    Да Не Мислиш Че Някоя ще Иска 13 годишно Дете за Гадже
    Я порасни пьрво
    А вие госпожице,за много голяма ли се мислите?!?!
    Като ви гледам подписа и ми става ясно!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си