.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Не ти и трябва!Моята първа връзка също беше в 7 клас и с течение на времето разбрах,че това е било едно нищо..няма какво да се лъжем - в 7 клас едва ли може човек да има по-сериозни отношения.Пък и да имаш гадже е вид ангажимент (разходки,кафета и т.н.)!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    притрябвало ти е баш у 7 клас някво тестено изделие да ти реве на главата как друго тестено изделие има същите галоши
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от sunman Виж мнението
    А вие госпожице,за много голяма ли се мислите?!?!
    Като ви гледам подписа и ми става ясно!!
    А ти, като й го каза - по-вървежен ли стана?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Сорррка, явно не съм те разбрала правилно.
    Помислих си че си страхлив да бъдеш различен от това, което си, обаче се пънеш и позьорстваш да бъдеш от "биячите" и т.н., въпреки че не ги харесваш - главно заради езика - "бах тоя живот" или "тряя уча, пълен абсурд" и т.н.
    Така де, ако не си гъзар, не се навличай в тая кожа, особено ако не ти отива. Въпреки че, честно казано, не виждам нищо добро в това да си "гъзар", особено ако включва чалга стандарт, биене, "нахакан" език и т.н.

И все пак не вярвам че няма едно свястно момиче в училището ви, което да заговориш или да предприемеш действия ;]
    Много точно. Има още много време.

Цитирай Първоначално написано от vessy99 Виж мнението
    Кирилицата е задължителна

$h@d0w
    Извинявай! Не знаех! Май трябваше да прочета правилата но поне вече знам! Отново се извинявам

И аз съм на 13 и аз нямам гадже и честно казано ми е малко самотно но се свиква! Сега трябва да да залягаш на ученето, а не на гаджетата! Макар че не е лошо да имаш прител/ка!!

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Да имаш гадже не е най-важното нещо на света. И аз съм седми клас и изобщо не ми е дерт, че нямам приятел. Наблягай на уроците, а за гаджета винаги ще има време, ще кажеш, че като нямаш приятелка сега, няма да имаш никога. Не свършва света само с това, а и доколкото разбрах от това, което си написал, в твоето училище никое момиче не ти харесва. Изчакай още няколко месеца, седми клас ще мине и ще имаш предостатъчно време за момичета.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Ти приятели нямаш ли?!
    Говори с тях да те запознаят с някакви момичета пък току виж си избереш някоя...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И защо го искаш това гадже? Сериозно, изреди ми причините, поради които ти е толкова наложително да си имаш гадже, та даже живота ти е гаден. Защото "всички други" имат? За имидж? За повдигане на самочувствието?

Разбирам да си харесал някое девойче и да искаш да си гадже с Нея. Но ти търсиш просто някоя. Да има. Не се случват така нещата.

Както казаха по-горе - гледай си учението и приятелите. Ще дойде време - ще си харесаш момиче. Не превръщай търсенето на гадже в самоцел.
    +1 Всичко с времето си.Както казаха ,не превръщай търсенето на гадже в цел. Ще дойде момента в който ще срещнеш правилното момиче и нещата ще станат от само себе си.
    Don't Change for Anyone, but Yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си