- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам гадже, ама няма как!!!
Не ти и трябва!Моята първа връзка също беше в 7 клас и с течение на времето разбрах,че това е било едно нищо..няма какво да се лъжем - в 7 клас едва ли може човек да има по-сериозни отношения.Пък и да имаш гадже е вид ангажимент (разходки,кафета и т.н.)!![]()
притрябвало ти е баш у 7 клас някво тестено изделие да ти реве на главата как друго тестено изделие има същите галоши
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И аз съм на 13 и аз нямам гадже и честно казано ми е малко самотно но се свиква! Сега трябва да да залягаш на ученето, а не на гаджетата! Макар че не е лошо да имаш прител/ка!!
Да имаш гадже не е най-важното нещо на света. И аз съм седми клас и изобщо не ми е дерт, че нямам приятел. Наблягай на уроците, а за гаджета винаги ще има време, ще кажеш, че като нямаш приятелка сега, няма да имаш никога. Не свършва света само с това, а и доколкото разбрах от това, което си написал, в твоето училище никое момиче не ти харесва. Изчакай още няколко месеца, седми клас ще мине и ще имаш предостатъчно време за момичета.![]()
Ти приятели нямаш ли?!
Говори с тях да те запознаят с някакви момичета пък току виж си избереш някоя...