Цитирай Първоначално написано от jghgh
Ох, поумней, нз.

Чудя се на такива хора дето псуват живота и "бах, колко е тъп"

Приличаш ми на онея момчета, дето просто го нямат излъчването и харизмата за лидери и се оправдават с чалгата, биенето и т.н.
Пълни глупости са т'ва.

Най-вече се шокирам как си си избрал някакъв стандарт на ученолюбив човек, и роптаеш срещу него.
По-добре влез в собствената си кожа и се чувствай добре в нея. Имам предвид, харесвай се, какъвто си, че учиш, че ходиш на уроци. Или ако не можеш да го направиш, просто смени стандарта, ако смяташ, че "не е за теб".
Най-смешни са ми хора, които правят всичко "по калъп" и/или "проформа", но после се оплакват, че нещо не е както трябва. Ако толкова искаш да си като всички простачета зарежи уроците - и без друго не виждам огромна полза от тях, съдейки по начинът на изразяване.

И не бездействай. Ако толкова искаш приятелка общувай, търси си интересни теми за разговор, не се оправдавай само, все едно вината за неуспехите ти е някъде "отвън".
Иначе "бах го в тъпия живот". Не ти е тъп живота, ами ти си тъп. Не знам какво чакаш и наготово ли да ти падне?
Не съм се трудил да пиша, както трябва, защото това е единственото ми свободно време от деня и не искам да го пропилявам, и то на компютъра, в мислене как да се изразя по- добре и пунктуация и такива работи. Сякаш не ми стига.

За това, че не се харесвам такъв, какъвто съм си тука намирам малко смисъл, ама не искам да си сменям "стандарта", защото от части съм доволен от оценките си, но от друга страна просто не ми остава свободно време за друго и това ми е проблема. И изобщо не се оправдавам с пушенето и биенето, защото това наистина си е така- моето училище е някакво супер гъзарско такова и не ме кефи нито то, нито хората вътре в него...Явно трябва да си приема живота такъв, какъвто си е ии предполагам, че в 8 клас, в новото училище сигурно ще имам повечко свободно време, и може да срещна някое момиче, което ми допада....