.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Искам гадже, ама няма как!!!

От заглавието се разбира за ко става въпрос. Просто няма от къде да намеря момиче, което да ми харесва. В квартала ми съм ходил с едно момиче, ама то не беше сериозно само сме се прегръщали, но не съм се целувал (за което също ми е тъпо). В мойто даскало, ако не пушиш, пииш, не си няккъв свръх богат, не се бииш и не слушаш чалга няма как да си "известен" и да познаваш много хора, за това знам само момичетата от нашия клас и те изобщо не ми допадат. И ся някой излез туй- унуй е как да изляза кът съм 7 клас и постоянно тр уча то през седмицата даксало абсурд да изляза някъде пък събота и неделя съм на уроци и след тях тряя уча за следващия ден. Б*х го тъпия живот ко да прая?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Go fuck a rubber chicken.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    правопис
    7 клас?! И вече се притесняваш ?
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Имаш още много време, ще си намериш, не се коси

--------------------------------------------------------

а така,сега ти е важно да си изкараш оценките,за всичко си има време :]]
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Ох, поумней, нз.

Чудя се на такива хора дето псуват живота и "бах, колко е тъп"

Приличаш ми на онея момчета, дето просто го нямат излъчването и харизмата за лидери и се оправдават с чалгата, биенето и т.н.
    Пълни глупости са т'ва.

Най-вече се шокирам как си си избрал някакъв стандарт на ученолюбив човек, и роптаеш срещу него.
    По-добре влез в собствената си кожа и се чувствай добре в нея. Имам предвид, харесвай се, какъвто си, че учиш, че ходиш на уроци. Или ако не можеш да го направиш, просто смени стандарта, ако смяташ, че "не е за теб".
    Най-смешни са ми хора, които правят всичко "по калъп" и/или "проформа", но после се оплакват, че нещо не е както трябва. Ако толкова искаш да си като всички простачета зарежи уроците - и без друго не виждам огромна полза от тях, съдейки по начинът на изразяване.

И не бездействай. Ако толкова искаш приятелка общувай, търси си интересни теми за разговор, не се оправдавай само, все едно вината за неуспехите ти е някъде "отвън".
    Иначе "бах го в тъпия живот". Не ти е тъп живота, ами ти си тъп. Не знам какво чакаш и наготово ли да ти падне?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Като чета ти чета какво си писал и без чалгата пак нещо ти куца писането.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Ох, поумней, нз.

Чудя се на такива хора дето псуват живота и "бах, колко е тъп"

Приличаш ми на онея момчета, дето просто го нямат излъчването и харизмата за лидери и се оправдават с чалгата, биенето и т.н.
    Пълни глупости са т'ва.

Най-вече се шокирам как си си избрал някакъв стандарт на ученолюбив човек, и роптаеш срещу него.
    По-добре влез в собствената си кожа и се чувствай добре в нея. Имам предвид, харесвай се, какъвто си, че учиш, че ходиш на уроци. Или ако не можеш да го направиш, просто смени стандарта, ако смяташ, че "не е за теб".
    Най-смешни са ми хора, които правят всичко "по калъп" и/или "проформа", но после се оплакват, че нещо не е както трябва. Ако толкова искаш да си като всички простачета зарежи уроците - и без друго не виждам огромна полза от тях, съдейки по начинът на изразяване.

И не бездействай. Ако толкова искаш приятелка общувай, търси си интересни теми за разговор, не се оправдавай само, все едно вината за неуспехите ти е някъде "отвън".
    Иначе "бах го в тъпия живот". Не ти е тъп живота, ами ти си тъп. Не знам какво чакаш и наготово ли да ти падне?
    Не съм се трудил да пиша, както трябва, защото това е единственото ми свободно време от деня и не искам да го пропилявам, и то на компютъра, в мислене как да се изразя по- добре и пунктуация и такива работи. Сякаш не ми стига.

За това, че не се харесвам такъв, какъвто съм си тука намирам малко смисъл, ама не искам да си сменям "стандарта", защото от части съм доволен от оценките си, но от друга страна просто не ми остава свободно време за друго и това ми е проблема. И изобщо не се оправдавам с пушенето и биенето, защото това наистина си е така- моето училище е някакво супер гъзарско такова и не ме кефи нито то, нито хората вътре в него...Явно трябва да си приема живота такъв, какъвто си е ии предполагам, че в 8 клас, в новото училище сигурно ще имам повечко свободно време, и може да срещна някое момиче, което ми допада....

Сорррка, явно не съм те разбрала правилно.
    Помислих си че си страхлив да бъдеш различен от това, което си, обаче се пънеш и позьорстваш да бъдеш от "биячите" и т.н., въпреки че не ги харесваш - главно заради езика - "бах тоя живот" или "тряя уча, пълен абсурд" и т.н.
    Така де, ако не си гъзар, не се навличай в тая кожа, особено ако не ти отива. Въпреки че, честно казано, не виждам нищо добро в това да си "гъзар", особено ако включва чалга стандарт, биене, "нахакан" език и т.н.

И все пак не вярвам че няма едно свястно момиче в училището ви, което да заговориш или да предприемеш действия ;]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Варна
    Както се казва "Добре дошъл в клуба!".Когато бях седми клас и аз учех много и нямах свободно време , но сега разбирам , че така е било по-добре.Първо гледай бъдещето си и това какво би могъл да направиш за него , а момичето , сигурна съм , че ще го намериш.Когато смениш училището ще срещнеш нови хора , първата година може да ти е трудно ,но се свиква.А когато срещнеш нови хора ще се появи тя (момичето ти).

леле е какво толкова като си нямаш гадже? аз нямах до края на ваканцията (седми за осми клас) пък сега през месец ги сменям.. разбира се след като съм изкарала определено време с даден човек и месец след като съм скъсала с този човек съм тръгнала с нов .. а и учи нищо няма да ти стане,че после в гимназията .. господи не ми се мисли ..

ощее Мъничьк ...А момичета знае да подбира
    Да Не Мислиш Че Някоя ще Иска 13 годишно Дете за Гадже
    Я порасни пьрво
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    ощее Мъничьк ...А момичета знае да подбира
    Да Не Мислиш Че Някоя ще Иска 13 годишно Дете за Гадже
    Я порасни пьрво
    Пфф,момиче я се осъзнай малко..
    Аз мога ти кажа,че на мен първия ми приятел беше точно когато бях 7 клас,аз също имах много да уча и не се виждахме много често.. Но това няма значение..
    Мога да ти кажа,че няма значение на колко години е момчето.. (;
    И както виждам по правописа ти,и ти не си много голяма "какичка"

П.П. - Не бързай ,всичко с времето си (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Вземи си изкуствена вагина .... или овчица
    Пиках на химна!!!

Еее не.. Всичко живо на 13 вече е почнало да си търси гадже. Тва да не е някаква нова мода бе ?
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    Вземи си изкуствена вагина .... или овчица
    Това да ти е последния такъв коментар. Understand?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Не ти личи много, че учиш
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Тъкмо щях да си кажа : " какъв е тоя сдухар " и чета,че си 7 клас. Живота бил гаден а ? И защо да е гаден ? Щото не можеш си намериш гадже .. пхахаха.Не си видял ти гаден живот за тва така говориш,пич.

Град
    София
    jghgh
    Приличаш ми на онея момчета, дето просто го нямат излъчването и харизмата за лидери
    Лидер може да cтане всеки,който го иска наистина,защото лидерството е начин на мислене.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Почни да се биеш, да пушиш, да слушаш чалга и да се обличаш добре. Ще ти се лепят много
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Всичко което правиш е да се оправдаваш.
    Много добре помня какъв е материала за седми клас. Почти не бях седнала да напиша някоя домашна по български или математика и определено не се скъсвах от учене и балът ми беше солидно добър. Та който ми каже, че тогава е било времето за учене, да си лежи над учебниците. Ако искаш момиче, се дръж като мъж, а не като мухльо. Можеш да изпъкнеш много повече с това, че не пушиш, ако си забавен и можеш да контролираш ситуацията, отколкото с това, че пушиш. Спортистите пушат ли? Пият ли? Не, ама момичетата им се лепят.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    jghgh
    Приличаш ми на онея момчета, дето просто го нямат излъчването и харизмата за лидери
    Лидер може да cтане всеки,който го иска наистина,защото лидерството е начин на мислене.
    Лидерството е съвкупност от много качества. Може да имаш идеите и знанията, но да нямаш самоувереността и първата нападка или сблъсък с други мнения да те откажат. Но се отклонявам от темата с този пост, за което се извинявам.

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    В 7 клас е много важно да изкараш изпитите и да влезнеш в добро училище. Недей гледа нито гаджета, нито мизерии сега. Само ше си изгубиш времето. Събирай се съботи и недели, когато нямаш за учене в квартала да риташ, и тва е.

Моята история е подобна на твоята, но след 8ми клас всичко се оправи и завъртя на 180 градуса. А това да нямаш гадже в 7ми клас е повече от нормално.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Lovech
    Един съвет от мен. Ако искаш сериозна връзка изчакай до лятото. Ще си завършил, ще излизаш повече. А и ще имаш повече време за срещи с момичето.
    А иначе, ще намериш някоя със същите интереси като теб. А пък според мен няма да е проблем след като си научиш(някъде предполагам до 16 часа) да излезеш навън. Защото така си се затворил в себе си и няма как да ти хареса момиче кат мислиш само за уроците!!!!

Аз пък мога да ти кажа че не цигарите, пиенето и гъзарията те правят ''известен''. Аз сега съм 8ми клас и като теб миналата година залягах над ученето, но не по всичко, а само по балообразуващите предмети и накрая си издържах изпита и си влязох. Иначе тогава, имаше само едно момче от което се вълнувах и впоследствие станаха нещата лятото .. както и да е .. Имам впредвид

1во - Живота не се върти около ученето Вярно е че тряа се понапънеш, но тва не значи че тряа да учиш до такава степен че да нямаш време да излезеш

2ро- Относно момичетата, мисля че просто не си открил някоя, която да ти хареса достатъчно. А и да си открил, не забравяй че и ти трябва да направиш с нещо.. Гаджета от небето не падат трябва да можеш да общуваш с едно момиче - да я разсмиваш, да изпъкнеш от останалите .. според мен точно това ще я впечатли, не гъзарията .. Е всъщтност, ако и тя е няква такава надута- най много да те отреже, така че по-добре се насочи към някое свестно момиче.

ъмм и 3то- какво като е на 13 .. Нормално е да иска да има повече контакти с момичета .. Имам приятели които до 9ти клас гледат само да си цъкат CS или да си се събират момчешката тайфа така че няма лошо
    The best part of me is hidden..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си