.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да го заговоря

Здравейте! Ходя на уроци по английски, а от другата група има едно момче, което наскоро започна много да ми харесва. Засичаме се на междучасието, той с неговите приятели отива до лавката и пак си влиза в стаята (или поне последния път направи така), а преди стояха отвън пред стаята, но аз не му обръщах внимание. Аз съм на 14, а той ми се струва на около 17 може би не мога да преценя.Ходя само в неделите ии нямам търпение да го видя само дето трябва да направя нещо за да се запознаем или поне 1 дума да си разменим. Та исках да ви попитам какво може да направя за да се заговориме. .много искам да се запозная с него, защото все повече започвам го харесвам. Кажете вие какво мислите

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми като го видиш пак го заговори.Питай го дали иска да излезете на кафе, разменете си телефон/скайп..Няма как по телепатичн път той да разбере, че го харесваш....

--------------------------------------------------------

емии мен ме е срам да го заговоря, защото той ходи с неговите приятели а и незнам просто аз не съм много добра с момчетата и.. нямам самочувствие и заова не предприемам първата крачка.

а и досега не съм си говорила с него

Ами ако много се притесняваш може да започнеш от нещо много просто. Примерно да го попиташ да ти развали 5-10 лв, да го попиташ колко е часа, някакви такива прости неща, и след това просто трябва да поддаржаш разговора.

Супер фен Аватара на katericArofl
    абе най-лесно го завърти на тема за англ.. примерно твоята учителка помолила за някъв учебник примерно нш от сорта.. прецени си там според това, каква е подготовката ви точно, какви са групите и т.н.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Предложи му свирка няма да откаже
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Имаш глава,мозък,уста и крака.Друго не ти е нужно да отидеш при него и да го заговориш.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Аз също така се чудя дали годите може да пречат, защото незнам той може и да е на 18, въпреки че имах една приятелка, която беше 7 клас и ходеше с мъж над 20 и няколко

Започни с едно просто ,, Как си ? чч и после сама си преценяваш какво да му кажеш.
    Дръж се мило и естествено.

Извинявай н0 Как М0же да си Толкова Глупава и да се Заглеждаш в 17 годишни..и да Очакваш Че Подобен Идиот ще Те Приеме Сериозно?
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Извинявай н0 Как М0же да си Толкова Глупава и да се Заглеждаш в 17 годишни..и да Очакваш Че Подобен Идиот ще Те Приеме Сериозно?

Ставаш досадна,постоянно нападаш .. (; Много ме кефиш колко си комплексирана и съм те забелязала как пасивно-агресивно нападаш другите.Не е задължително да те познавам за да добия представа с кого си пиша , достатъчно е да прочета някои от мненията ти.

Относто по темата-Започни от най простото "Как си?" , "Колко е часа?"
    некфи ей такива,и с времето може да се получи Никога незнае човек (;
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Град
    София
    3аговори го.
    Просто е.
    Отиваш при него и казваш ''Здрасти.Как си?''.
    И от там ще тръгне разговор.

Цитирай Първоначално написано от nerwna
    Цитирай Първоначално написано от snekity94

Ставаш досадна,постоянно нападаш .. (; Много ме кефиш колко си комплексирана и съм те забелязала как пасивно-агресивно нападаш другите.Не е задължително да те познавам за да добия представа с кого си пиша , достатъчно е да прочета някои от мненията ти.
    Интересува Ли Ме Какво Мислиш?
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Предложи му свирка няма да откаже Very Happy епа и аз мислим така.. кажи му ..ей ела ти лапам чушлето и тва е ..а първп можеш да го гледаш предизвикателно..да чакапш погледите ви да се срещнат и като това стане.. да се оближеш направо се чуда..как може да обръщат внимание на 13 14 годишни..смех в залата

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Snekity94,говорих с модератор и си почти аут.Ако продължаваш-ДО-ВИЖ-ДА-НЕ

ПТ-виж сега.Не го кани на кафе още след първия момент,защото е странно.Ще помисли ,че си се обсебила от него.Кажи му здрасти,вие кво учите по АЕ или се направи на незнаеща и го попитай за нещо от урока.Успех
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Stara Zagora
    от всички глупости изредени до тука си мисля че варианта с 10-те лева ще е най-сполучлив

Град
    Оф ами вариантът да спреш да спамиш ?

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Snekity94,говорих с модератор и си почти аут.Ако продължаваш-ДО-ВИЖ-ДА-НЕ

ПТ-виж сега.Не го кани на кафе още след първия момент,защото е странно.Ще помисли ,че си се обсебила от него.Кажи му здрасти,вие кво учите по АЕ или се направи на незнаеща и го попитай за нещо от урока.Успех
    хахахаха говорила с модератор смешка Аз съм тази която се оплака от теб На Модератор и..и ако продължадаш да Спамиш - ДоВиЖдАнЕее

п.с Изглеждаш ужаааасно моля Те, от къде това самочувствие

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Оф ами вариантът да спреш да спамиш ?
    кой ко казва Най Голямата Спамерка в форума
    Има Ли Тема В Която Да Не Си Спамила ?? ГРОЗНИЦО???

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    snekity94 избиването на комплекси в тийн форуми отдавна се изтърка.Намери си друго занимание

--------------------------------------------------------

Град
    Говори си,ама аз си лягам с момче всяка вечер,не ти .Хайде

Супер фен Аватара на fen7asy
    snekity94 - джъст дай енд мейк ауър лайфс ийзи..

wtv.. по темата - ае ей зарибен.. колко е часа? ;DD
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си