.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Какъв подарък ви направи гаджето за Свети Валентин xD

Е темата е ясна.. Моето момче ми подари един огромен букет с рози,страхотен е .. направо не мога да му се нагледам както и едно средно голямо плюшено сърчице,на което пише "Love"

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Любимия ми шоколад и откраднати кокичета от някоя градина

Аз му подарих кутия на милка с 5 шоколада + несесерче и му купих от сърчицата-балони с хелий .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ние се бяхме разбрали без подаръци, ноо той се прибра с букет от рози за мен .. А аз направих вечеря на свещи и му подарих една картичка специално изработена с наша снимка
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    До сега беше "Какво да подаря ?" сега е " Какво ви подариха ?"

А сега следете тая тема и догодина не се шашкайте така ...

По темата : Аз празнувах Трифон Зарезан \/

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Ем' една бивша удари яко зллоба срещу мен и реши да си отмъщава нещо... та тръгна да разнася компромати срещу мен на приятелите ми, но... на 13 февруари. Тааа.. Ще го броя като подарък за 14-ти, мило.

подаракът му беше страхотен понеже много исках да си удължа ноктите с гел, той ме заведе да ми ги направят след това в тях ми подари розичкаа страхотно беше, а относно моя подарък подарих му мой портрет!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    По принцип не празнуваме този празник и се бяхме разбрали даже да не си го честитим. Той обаче ме изненада с роза. Щях да припадна, буквално, наистина много се изненадах. Стопли ми сърцето

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мен ме разрева... както се и очакваше.
    Балъкът му с балък, ще му го върна тъпкано

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ние празнувахме Трифон Зарезан...
    *сън*

Град
    Lovech
    На чина ми сутринта в училище имаше една кутийка, в която имаше сърце медальон с наша снимка!!!

Подари ми едно много красиво цвете в саксия ,а аз му подарих пад с наша снимка.Той много се израдва

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от dreamer98
    На чина ми сутринта в училище имаше една кутийка, в която имаше сърце медальон с наша снимка!!!
    Това ми най-хареса.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Скъсахме.. ;дддд и празнувах трифон зарезан ;дд

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    2 книги на Пратчет, като едната беше за успешно завършилата сесия.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Бургас
    Ние не сме много запалени по този празник,защото не смятаме,че любовта се изразява само един ден в годината и то с получаването на плюшена играчка или нещо подобно.Аз миналата година реших да направя нещо мило и пътувах до Димитровград,където живееше тогава и бях при него 4-5 дена и на 13.02 късно вечерта му казах,че го обичам за пръв път.И тогава той малко се засмя и ми каза : "Не можа ли малко да изчакаш до 14,за да ти го кажа аз?" И оттогава си имаме нещо като наш си празник.Е,той дойде да живее в Бургас и този път не ми се наложи да пътувам по западналите влакове Разбрахме се без подаръци и този път,обаче когато дойде да ме посрещне както обикновенно след даскало,ми носеше роза и ми каза,че е само една,защото съм единствена и неповторима за него.Това е най-хубавият подарък за един човек - да знае,че е обичан и ценен.
    Захир - нещо, което сме докоснали или видели веднъж и никога повече не можем да забравим, изпълващо мислите ни до такава степен, че ни довежда до лудост.

Нищо, защото сме отскоро заедно и аз му бях казала, че няма нужда да ми подарява каквото и да е : )) , но пък той от своя страна ме изненада и ме заведе на едно прекрасно място вечерта Направи ме много щастлива с един много малък жест След това празнувахме и двата празника в един негов приятел със всички останали беше много важно за мене, защото окончателно и категорично показа и доказа на всички, че сме заедно и нищо друго не го интересува! А и с приятелите му вече нямаме никакви проблеми. Наистина вечерта ми беше прекрасна .
    В такива моменти си мисля, че подаръците изобщо нямат никакво значение, ако човек може да те направи с действията си и словата си щастлив !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Град
    плд
    Ние също сме от скоро заедно. Нищо не се бяхме разбирали за празника, но той ми се обади в училище и ми каза, че ще намине. Като дойде ми подари една красива червена роза със сърчице, залепено на едното листо. Беше много, много мило и красиво! Изненада ме!
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен Аватара на lyfche
    подари ми букет от прекрасни цветя беше мнг хубав не го очаквах
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Не го разбирам това лицемерие... Седмици преди празника форумът се пълнеше с теми от типа ''Какво да му/й подаря'', в които повече от половината МРАЗЕХА КАТОЛИЧЕСКИЯ ПРАЗНИК "СВЕТИ ВАЛЕНТИН" и всичко около него и празнуваха само нашия си ТРИФОН ЗАРЕЗАН .... Сега, няколко дни по-късно, всички са доволни и щастливи, получили цветя, подаръци, дори и някои от баналните сърчица и т.н... С една дума - ПРАЗНУВАЛИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН. Е, не мога да го разбера това...

По темата: празнувах и от двата празника по малко, заедно с трети личен На сутринта ме изненада с булкет от 3 рози и книгата, която много исках да прочета, заедно с картичка с най-милото пожелание на света....

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Разболя се

Въпреки това си изкарахме невероятно
    Сутринта ме събуди със супер готината, лично от нея направена, торта, започна сладко деня.. и завърши сладко

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

моят подарък бе едно голямо плушено сърчице, което да ми казва колко ме обича той, всеки миг когато не е до мен и не говорим по телефона или пък си пишем

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Не празнувахме , но се видяхме. Беше напълно достатъчно , за да протече денят прекрасно. ^^

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Anabella
    Не го разбирам това лицемерие... Седмици преди празника форумът се пълнеше с теми от типа ''Какво да му/й подаря'', в които повече от половината МРАЗЕХА КАТОЛИЧЕСКИЯ ПРАЗНИК "СВЕТИ ВАЛЕНТИН" и всичко около него и празнуваха само нашия си ТРИФОН ЗАРЕЗАН .... Сега, няколко дни по-късно, всички са доволни и щастливи, получили цветя, подаръци, дори и някои от баналните сърчица и т.н... С една дума - ПРАЗНУВАЛИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН. Е, не мога да го разбера това...

По темата: празнувах и от двата празника по малко, заедно с трети личен На сутринта ме изненада с булкет от 3 рози и книгата, която много исках да прочета, заедно с картичка с най-милото пожелание на света....
    Може би не забелязваш, че различни хора са писали по темите?

On toppic: Празнувахме Трифон Зарезан с приятели.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

^ Разбира се .... с което се извинявам, ако съм обидила някого. Просто цялостното отношение на едно 90% от потребителите от този форум беше негативно към ''празника"..... Пак казвам - извинявам се, ако с поста си съм обидила някого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си