.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Personal statement

Голям фен

Personal statement

Налага ми се да напиша "personal statement" за една "активност", за която искам да кандидатствам (извън училище). Досега, обаче не съм кандидатствал за каквoто и да било на английски и ще се радвам да изкажете мнение. Знам какво се очаква от мен да напиша, формата и тн, но ще ми е за първи път, та бих могъл да използвам малко помощ от някой, който е писал такива неща и е по-запознат с нещата. Ще се радвам да споделите и собствено мнение по въпроса : ).

PS. Ровнах се в нета и четах няколко писания, но нито едно от тях не ми грабна вниманието особено. Може би, защото всяко е строго индивидуално, но все пак в никое от тях не можах да открия искра. Ако някой е срещал нещо, което го е грабнало,вече е писал нещо такова или знае сайт с хубави аргументация ще се радвам да го сподели тук : ).

PS2. Ще се радвам и на отговор от Amk, попринцип той е доста компетентен в тези теми ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Точно оня ден пратих поредния Personal Statement към чужбина... Сиреч PS2 дойде точно на място...

Кажи кое по-точно те интересува и ще ти кажа моя опит и какво точно съм направил аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си