- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за мутрите,фолкаджийките и.....
Какво мислите за днешните мутри?
Какво мислите за тези,които само като ги погледнеш и те гледат на кръв?
Какво мислите за фолкаджийките, които вземат големи пари, а земеделецът,обработващ по цял ден земята си, едвам свързва двата края?
Криле разпервам,а после ги размахвам,като ангел небесен.
Високо в небето се издигам и с облаци бели аз се сливам.
Не ме интересуват. Имам да мисля за един живот вече - моя.
А какво мислите за хората, оплакващи се и мрънкащи за тези неща?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не мисля за тях. Не ме засягат.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мисля,че всичко им се връща.Те си мислят,че като откраднат и ще остане безнаказано.Може за време да си живеят супер и безнаказано,но вижте,че 2/3 ги убиват на по 35 години или пък цял живот живеят затворени вкъщи с 20 бодигарда,страхувайки се за живота си![]()
Само да вметна, че фолкпевиците също полагат труд.
Трудът, в пазарното стопанство, се възнаграждава различно и това е едно от най- големите предимства на него пред плановата икономика.
Трудът им се възнграждава високо по ред причини, едни от най-важните:
1. Продуктът на труда им има голямо търсене
2. Продуктът на труда им е уникален ( за разлика от този на земеделеца)
3. Предлагащите този труд са малко, съответно конкуренцията е малка, съответно заплащането не е изкуствено занижено.
4. Конкуренцията между продукта на труда на отделните изпълнителки е малка, заради органиченото предлагане, съответно цената на продукта не е изкуствено занижена.
Не звучи справедливо може би, но аз не се сещам за справедлива икономическа или политическа идея (в това число включивам и комунизма).
Въобще- какъв може да е измерителят на това кой колко трябва да печели , освен този на динамиката на икономическите сили, социална полезност може би? Или всички да печелят по равно?
Не мога да намеря връзката между мутрите и фокпевиците, освен че може би си подхождат визуално.
Мутрите са ми role-models.
Поп-фолк певиците са ми идеал за жени.
...
Ти ташак си правиш, ама положението никак не е розовоПървоначално написано от CanisDirus
![]()
Розовото е демоде. положението е доста леопардовоПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
...
Кво става с твойта бригада Банишора Лайонс ?Първоначално написано от Barathrum
![]()
Мисля, че въобще не са ми предмет на размисъл.Какво мислите за мутрите,фолкаджийките и.....
активизъм/превенция; писане; музика
Колкото повече се говори за тях, толкова по-вървежни са.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не ме дразнят толкова, колкото подражателите им.
Низките човечета, които се кефят как последните "са си направили парите" и се кефят на келешлъците, на мафиотските среди и искат да се набутат там на всяка цена. Обикновено такива нямат нищо против "мутрите и фолкаджийките" и даже някак им се кефят, че са додрапали до там![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride