За пръв път ми се налага да пиша тук.Обикновено не ми се случват "глупости" и така нататък... Както и да е...

Та.. 2 дни след края на цикъла ми с приятеля ми имахе полов акт ... Да кажем,че бяхме на системата "прекъснат полов акт" (не ме критикувайте - знам,че е тъпо..знам,че е безотговорно,но е вече свършен факт ) .. Та... след акта ... когато го изкарваше .. в последния момент имах чувтвото,че усетих нещо да тече... обаче след като го изкара имаше доста обилно количество течност вън.. а още преди да му кажа какво съм усетила говорихме и той каза ,че е усетил да тече ,чак когато се е озовал върху тялото му (бях отгоре) а преди това не е усетил да капе течност или нещо такова... (може да не съм усетила аз като хората при излизането на члена) ... Когато му споделих какво съм усетила ,той също започна да се притеснява... Да оточня.. не използваме тая система за пръв път,до сега не сме имали такъв проблем ... И ни е малко фрапиращо и на двамата ... Та.. чудех се каква е вероятноста всъщност от части да е свършил в мен, да пия ли утре ескапел и въобще... какво да правя .. моля ви дайте някакъв съвет.

ПП. Знам поне със сигурност какво да НЕ правя ... и това е повече да не си позволявам такива глупости ;д

та... ПОМОЩ!

Липсва описателно заглавие.
kalpazanka