Живея в такъв град, че за да си 'готин' трябва или да си бияч или кифла. Е аз до скоро бях от първия тип. Проблема бе ,че с времето започна да ми харесва да бия и причинявам болка, но ето че пораснах и се осъзнах. Миналата седмица 'лидера на групата', който се беше залгедал по едно момиче, а тя го игнорираше, изкара нея и приятеля и пред дискотеката и започна да го млати явно за да се докаже. Тогава нещо ми прещрака и го ударих при което се сбихме и момичето и приятеля и успяха да се махнат. От тогава ме отлъчиха от групата и са ми се заканили да ям бой. То не беше с газови патлаци, боксове, чикии т.н. Тази вечер съм се отказал да излизам. От полицията протекция немога да потърся. Някой да е попадал в подобни ситуации или ако може някакъв съвет ще съм много благодарен :)
На колко години са "биячите" ? Ако са над 18 си изваждаш ограничителна заповед.. Или направо можеш да ги съдиш са нанесени телесни и психически травми.
Nothing to do, nothing to say... fade away...
За да те оставят намира, трябва да им вземеш страха.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дори да застрелям някой, работата ще стане още по зле. Преди когато бях 'един от тях' законите не важаха, съмнявам се сега да е така...Първоначално написано от Chacho
На всеки можеш да му пречупиш психиката. Ако застреляш някой, ще се озлобят 10-кратно и същевременно ще намокрят гащите, а ти ще търпиш тежки последствия. Има различни начини да ги респектираш, едни са законни, други не са и все пак, колкото и да е размито правосъдието ни, човек понася последствия достатъчно често.
Между другото, далеч не е лесно да вземеш страха на подобен човек и ако се стигне до спречкването, съветът ми е да бягаш и само ако нямаш друг изход, вземи оръжие да се защитиш. Една тълпа като се озлоби, няма как да съобрази щетите, които нанася.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.