- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как оформяте веждите си
Как оформяте веждите си? Аз само веднъж съм била на козметик, но много ми ги изтъниха и оттогва само сама си ги оправям. Вие на козметик ли ходите или сами си ги оправяте?
Никога досега не съм ходила на козметик и според мен веждите ми си пасват идеално на лицето ми!
Оформям ги и ги чистя с пинсета.
И аз също никога не съм ги оформяла при козметик, просто се посъветвах с майка ми че не можех да избера форма..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Никога не съм ходила на козметик, не смятам и да го правя. Формата съм им я променяла няколко пъти, в момента са с чупка.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
И аз не съм ходила на козметик за тях. Просто ги почиствам, защото като цяло формата им е добра.
Не съм ходила на козметик. Първият път сестра ми ми ги оформи и след това започнах само да си ги почиствам. Имам естествена чупка, така че няма кой знае какво за правене по тях. От време на време променям дебелината за разнообразие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първата процедура я направи майка ми. Оттогава сама ги оформям, като само променям дебелината от време на време.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Козметик
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първият път на козметик после сама,но по едно време си ги направих доста различни и отидох пак на козметик.Абе от време на време си ходя така на 1-2 месеца някъде
сама си ги оправям, ако отида на козметик ще ми ги направят много тънки![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Зависи при кой козметик ще отидете. Плюс това, преди процедурата
трябва да кажете какво искате.
В последно време си оправям веждите сама. Получава се добре, защото вече нацелих идеалната форма.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Аз НИКОГА не мога да направя"перфектните" вежди. До сега съм ги оформяла винаги сама у нас.
Момичета, колко горе-долу излиза едно ходене на козметик ?
![]()
![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
Аз първия път отидох на козметик и после сама. Бях ги развалила нещо и отидох пак и за сега са ми добре и само си ги почиствам.
3-4 лвПървоначално написано от Adynamia
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Сама си ги оформям и поддържам. Подрязвам , скубя и смятам , че се справям. (: В момента нямам нужда от помоща на козметик.
Аз никога не съм прибягвала до услугите на козметик.Всеки път си ги почиствам сама,но сега понеже ми предстои бал ще се наложи да прибегна и до това защото веждите ми не са това което искам![]()
малко оффтопик.. ама какво премахване с конец?![]()
ПТ. сама, с пинсетка![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
винаги съм си ги оформяла сама ..от скоро започнах да ги махам с конец ..иначе на моменти променям формата и дебелината
Hostis Honori Invidia
Ходих известно време на козметик да ми ги оформя и после разглеждах веждите си пред огледалото и изучавах формата им и се опитвах много малко да ги оформям сама и пак отивах на козметик.
След време,след малки опити им научих точната форма и начини на оформяне и от тогава си ги правя сама.
Първият път на козметик, после сама.![]()
Първоначално написано от sasec
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..